Не бяхме супер впечатлени от първия трейлър на „Welcome To The Punch” (видяхме го към края на миналата година), който трябваше да ни убеди, че това ще е най-якият британски трилър от незнайно колко години насам и режисьорът Ерън Крийви е най-новата британска надежда, която ще превземе Холивуд с гръм и трясък. Нашето първо впечатление беше по-скоро като за „упражнение в стил”, но още тогава решихме да не избързваме с изводите и да хвърлим едно око на филма, ако имаме възможност.

С наближаването на премиерата (15 март във Великобритания и 27 март в САЩ) очаквахме още някой трейлър и няколко стилни „character” постери, но засега получаваме само първи плакат и един кратичък клип, доста по-различен от първия, който съпътстваше трейлъра. Онзи беше само екшън, а този е само приказки. Сега въпросът е как са ги комбинирали във филма. Екшънът и приказките, де.

http://www.youtube.com/watch?v=ZbxPPjIIv78

Макс Люински (Джеймс Макавой) е млад детектив, твърдо решен да залови гангстер на име Джейкъб Стърнууд (Марк Стронг). След провален обир синът на Стърнууд има нужда от сериозна медицинска помощ и Макс предлага на шефа си (Дейвид Мориси) да заложат капан на бащата, използвайки сина. Макс е уверен, че планът ще проработи, но не всички са на същото мнение…

По принцип не обичаме синопсиси, в които имената на актьорите са повече от думите за сюжета, но когато става дума за подобен вид трилър, колкото по-малко знаем, толкова по-добре.

Welcome To The Punch - плакат

Режисьор на „Welcome to the Punch” е Ерън Крийви, а в ролите ще видим Джейм Макавой, Марк Стронг, Дейвид Мориси, Джейсън Флеминг, Андреа Райсбъроу, Елис Гейбъл, Питър Мълън и др.

Британската премиера е 15 март, а американската е две седмици по-късно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *