Откакто преди четири месеца видяхме любопитния първи трейлър на „Now You See Me”, около магическия “heist” трилър на Луи Летрие цари пълно спокойствие. Явно от екипа не са искали да си бутата капите с другия фокуснически филм „The Incredible Burt Wonderstone”, макар че всъщност са доста различни.

Wonderstone” обаче, дето се вика, вече е в историята (за съжаление, не с положителен знак) и е време „Now You See Me” да се завърне с нов рекламен трик, още повече че премиерната му дата наближава. Става въпрос за един доста интересен плакат, както и за три нови снимки. Вярно, че не е трейлър (сигурни сме обаче, че в най-скоро време ще видим такъв), но засега с това разполагаме.

Now You See Me

Now You See Me

Now You See Me

Now You See Me

„Четиримата конника” са страхотна група илюзионисти, начело с чаровния Атлас (Джеси Айзенбърг), които изпълняват високотехнологични магически номера – удивяват зрителите си с обир на банка, която се намира на друг континент, след това разобличават чиновник с престъпно минало и буквално преливат неговите милиони в банкови сметки на хора от публиката.

Агентът на ФБР Дилън (Марк Ръфало) е решил да се справи веднъж завинаги с магьосниците – да ги накара да си платят за престъпленията и да предотврати поредния им, още по-дързък обир. Междувременно той е принуден да работи с детектива от Интерпол Алма (Мелани Лоран), към която изпитва инстинктивно подозрение. В отчаянието си Дилън се обръща за помощ към Тадеуш (Морган Фрийман) – прочут разобличител на фокуси, който твърди, че обирите се извършват с помощта на дегизировка и видео трикове. А би ли могло наистина да съществува… магия?

Докато напрежението расте и светът очаква поредния удар на „Конниците”, Дилън и Алма се надпреварват в търсене на отговор. Скоро става болезнено ясно, че да си с една стъпка пред майсторите на илюзията е просто невъзможно – този стремеж си остава извън способностите на който и да било мъж… или жена.

Режисьор на филма е Луи Летрие („Транспортер”, „Сблъсъкът на титаните”, „Невероятният Хълк”). В ролите са Джеси Айзенбърг, Уди Харълсън, Марк Ръфало, Айла Фишър, Мелани Лоран, Майкъл Кейн, Морган Фрийман, Дейв Франко и др.

Премиерата е 7 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *