Айла Фишър, Джеси Айзенбърг, Уди Харълсън и Дейв Франко

I believe that what is about to follow… is really going to amaze.

Въпреки че Луи Летрие не е сред любимите ни режисьори (от време на време ни дразни, но общо взето не ни дреме особено за него), внимателно следим най-новия му проект „Now You See Me”, главно заради любопитната история и впечатляващия му актьорски състав, включващ имената на Джеси Айзенбърг, Уди Харълсън, Марк Ръфало, Майкъл Кейн, Морган Фрийман и Айла Фишър.

В случай, че не сте се запознавали с някоя от предишните ни новини, посветени на филма, и нямате представа за какво става въпрос в него, „Now You See Me” разказва за група илюзионисти, които по време на високотехнологичното си магическо шоу в Лас Вегас извършват обир на банка на другия карай на света в Париж, като откраднатите пари раздават на публиката. С това те привличат вниманието както на ФБР, така и на собственика на банката, който е твърдо решен да ги унищожи.

Сега имаме възможност да видим първия трейлър на филма и, честно казано, изглежда доста любопитно. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=CNfiXZzmhjw

Въпросът е дали ще има щипка истинска „магия” както беше в „Престиж” или всичко е предварителна подготовка, прах в очите и хай-тек джаджи в стил „Човек отвътре” и „Бандата на Оушън”. Лично на нас ни се струва, че ще е второто, но това по никакъв начин не намалява желанието ни да видим филма. Падаме си по подобни заглавия, дори и да не са шедьоври.

Ето пълния синопсис:

„Четиримата конника” са страхотна група илюзионисти, начело с чаровния Атлас (Джеси Айзенбърг), които изпълняват високотехнологични магически номера – удивяват зрителите си с обир на банка, която се намира на друг континент, след това разобличават чиновник с престъпно минало и буквално преливат неговите милиони в банкови сметки на хора от публиката.

Агентът на ФБР Дилън (Марк Ръфало) е решил да се справи веднъж завинаги с магьосниците – да ги накара да си платят за престъпленията и да предотврати поредния им, още по-дързък обир. Междувременно той е принуден да работи с детектива от Интерпол Алма (Мелани Лоран), към която изпитва инстинктивно подозрение. В отчаянието си Дилън се обръща за помощ към Тадеуш (Морган Фрийман) – прочут разобличител на фокуси, който твърди, че обирите се извършват с помощта на дегизировка и видео трикове. А би ли могло наистина да съществува… магия?

Докато напрежението расте и светът очаква поредния удар на „Конниците”, Дилън и Алма се надпреварват в търсене на отговор. Скоро става болезнено ясно, че да си с една стъпка пред майсторите на илюзията е просто невъзможно – този стремеж си остава извън способностите на който и да било мъж… или жена.

Режисьор на филма е Луи Летрие („Транспортер”, „Сблъсъкът на титаните”, „Невероятният Хълк”). В ролите са Джеси Айзенбърг, Уди Харълсън, Марк Ръфало, Айла Фишър, Мелани Лоран, Майкъл Кейн, Морган Фрийман, Дейв Франко и др.

Премиерата е 7 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments