Железният човек 3

След добрия първи трейлър на „Железният човек 3” и последвалата не по-лоша японска версия, с нетърпение зачакахме да видим удължената Super Bowl реклама, от която очаквахме характерната за рекламите, излъчвани по време на това събитие, екшън експлозивност, която да ни надъха подобаващо.

За съжаление, останахме леко разочаровани от това, което видяхме тогава – както казахме, не защото телевизионният спот наистина беше лош, а защото ни се видя като пропиляна възможност. Вместо да покаже нещо впечатляващо и ударно и да неутрализира повечето от съмненията, които имахме по адрес на филма, рекламата заложи на чара на Робърт Дауни, който открадна половината от времетраенето ѝ, правейки се на кретен, а останалото време беше запълнено с вече виждани кадри и един не особено интригуващ (поне според нас) епизод.

Така надеждите ни за нещо повече се пренасочиха към втория трейлър, който трябваше да се появи преди премиерата на „Оз: Великият и могъщият”. Е, само няколко дни по-рано той вече е факт, а резултатът не е никак лош. Вижте.

You’ll never see me coming. Струва ни се, че един от най-важните елементи, който ще определи дали „Железният човек 3” ще бъде поредният успешен ход на „Marvel” или ще се впише сред разочарованията, ще бъде образът на Мандарина. А поне от това, което виждаме до момента, дори и да не е еталон за добре изграден образ, изпълнението на сър Бен Кингсли ще компенсира много. Той, както се казва „owns the part”, а начинът, по който произнася репликите си, е един път.

Конкретно за трейлъра, нямаме сериозни забележки към видяното и смятаме, че имаме сериозни предпоставки за наистина качествен филм (според стандартите на „Marvel”) и за едно, повече от интересно начало на така наречената „Втора фаза”.

И последно, чудим се дали финалната поява на Hulkbuster Armor означава, че ще видим някое „камео” я на Crimson Dynamo, я на гневния зелен човек?

Вижте и един нов плакат, който за съжаление е с ужасяващо качество, но ще го сменим в момента, в който се появи официално. (Update: Вече може да видите официалната версия.)

Железният човек 3

Режисьор на „Железният човек 3” е Шейн Блек, а в ролите ще видим Робърт Дауни-син, Бен Кингсли, Гай Пиърс, Гуинет Полтроу, Дон Чийдъл, Ребека Хол, Ашли Хамилтън, Джон Фавро, Джеймс Бадж Дейл и Уилям Садлър.

Българската премиера на филма е 26 април в 3D и IMAX 3D.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. За разлика от „Superman Returns“ тук очевидно ще има все пак някакъв екшън. Като цяло, изглежда екстра.