Някои неща трябва да бъдат видени, за да повярвате! Такъв е случаят с първия ridiculous тийзър трейлър на „Бързи и яростни 6”, който бе излъчен снощи по време на Super Bowl

Ve-hi-cular Warfare! А, леле, мале! В цялата серия „Бързи и яростни” винаги е имало „insane” и „preposterous” екшън, но това вече е… и ние не знаем какво. Слава богу, не са „нашите”, които обират военния конвой. Вярно, че после се изправят срещу танк, но това е по-различно.

Малко сме разочаровани, че Скалата, временно или не, е изоставил мисията си да спипа „групата на Шаро” (нещо, за което загатваха още първите снимки) и обединява сили с тях, както и от завръщането на Родригес (принципно я харесваме, ама цялата работа със завръщането на умрели герои е доста дразнеща), ама какво да се прави.

Въпреки това и въпреки че изглежда абсолютно нелепо, все пак очакваме „Бързи и яростни 6” с интерес, тъй като „Бързи и яростни 5”, в който видяхме няколко много добри и смели решения (като това да се изостави „car porn, street racing” манията и да се тръгне в посока на класически „caper”), беше изненадващо приятен и ни е любопитно да видим дали този ще успее да задържи доброто ниво (спрямо предишните серии, да не си помисли някой, че наистина го смятаме за добър) или ще катастрофира могъщо.

А сега вижте първия тийзър постер, както и официалния синопсис.

„Бързи и яростни 6” - плакат

След като Доминик Торето (Вин Дизел) и Брайън О’Конър (Пол Уокър) измамиха и срутиха империята на престъпен лидер и осигуриха на екипа си 100 милиона долара, нашите герои оставиха Рио зад гърба си и се пръснаха по света. Но постоянното бягане от закона прави живота им непълноценен.

Междувременно агент Люк Хобс (Скалата) е по петите на организирана престъпна група от опасни, изключително опитни шофьори, опериращи на територията на 12 страни, чиито лидер Шоу (Люк Евънс) е подпомаган от бившата приятелка на Торето, Лети (Мишел Родригес), която той смята за мъртва.

Единственият начин да бъдат спрени престъпниците е да бъдат надхитрени на улицата и Хобс моли Дом да събере екипа си в Лондон. Наградата? Пълно помилване за всички и възможност да се приберат у дома при семействата си.

За финал хвърлете едно око и на няколко снимки.

„Бързи и яростни 6” - Тайрийз Гибсън в полет

„Бързи и яростни 6” - Вин Дизел и Мишел Родригес

„Бързи и яростни 6” - Пол Уокър и Вин Дизел

„Бързи и яростни 6” - Вин Дизел и Джордана Брустър

„Бързи и яростни 6” - Джордана Брустър, Пол Уокър и Вин Дизел

Режисьор на „Бързи и яростни 6” е ветеранът Джъстин Лин, а в ролите са Вин Дизел, Пол Уокър, Джордана Брустър, Мишел Родригес, Дуейн „Скалата” Джонсън, Гал Гадо, Елза Патаки, Люк Евънс, Джина Карано, Тайрийз Гибсън и Сун Кан.

Премиерата е 24 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Всъщност първите 2 си бяха доста прилични филмчета. Както и step up. След това се опитаха от тези чаровни недоизкусурени филми да направят бляскави зрелища и всичко се провали за мен.

  2. Първия, въпреки че беше безобразен „rip-off“ на „Point Break“ ставаше за гледане, но оттам нататък, всичко е тотална катастрофа. Петият обаче оправи нещата. В пъти по-добър е от всички от 2 до 4.
    Този тук едва ли ще има друга стойност освен ridiculous fun.