Явно „Universal” са решили, че едноминутният, ridiculous тийзър на „Бързи и яростни 6”, който дебютира по време на тазгодишния „Super Bowl”, не е бил достатъчно представителен първи поглед към филма и само два дни по-късно разпространиха нов, удължен трейлър, който по-точно да ни покаже за какво наистина става въпрос.

А това, за което става въпрос, е „insane” екшън от началото до края. Очевидно е, че след като „Бързи и яростни 5” стана най-касовият филм от поредицата с 625 млн. световни приходи, Джъстин Лин е получил картбланш да се развихри и момчето го е направило без да пести средства.

Мдаааа, „insane” екшън и смислова плънка като от сапунка, особено с тези завръщащи се умрели герои. Общо взето, само един близнак трябва да изскочи отнякъде и всичко ще стане официално. И не се бъзикаме, като нищо ще се появи някой брат на Хан, за да си оправят хронологията (която в момента е по-сложна от всичко, което сме виждали досега във филмите) и да може действието на поредицата спокойно да продължи отвъд края на третия филм.

Това, което доста ни хареса в рекламата, е сблъсъкът между Джина Карано и Мишел Родригес, нищо че перуките на дубльор(к)ите изглеждаха ужасно. Радваме се, че този път няма да се давим само и единствено в тестостерона, лъхащ изливащ се от Скалата и Дизел, а ще имаме и малко естроген, железен млат и кървав топор.

И последно, знаем, че доста хора ненавиждат използването на хип-хоп в трейлърите, но лично ние сме почитатели на „Fast Lane” на Bad Meets Evil, Royce da 5’9″ и Eminem и смятаме, че тук нещата се получават.
Вижте и една галерия с нови снимки:

След като Доминик Торето (Вин Дизел) и Брайън О’Конър (Пол Уокър) измамиха и срутиха империята на престъпен лидер и осигуриха на екипа си 100 милиона долара, нашите герои оставиха Рио зад гърба си и се пръснаха по света. Но постоянното бягане от закона прави живота им непълноценен.

Междувременно агент Люк Хобс (Скалата) е по петите на организирана престъпна група от опасни, изключително опитни шофьори, опериращи на територията на 12 страни, чиито лидер Шоу (Люк Евънс) е подпомаган от бившата приятелка на Торето, Лети (Мишел Родригес), която той смята за мъртва.

Единственият начин да бъдат спрени престъпниците е да бъдат надхитрени на улицата и Хобс моли Дом да събере екипа си в Лондон. Наградата? Пълно помилване за всички и възможност да се приберат у дома при семействата си.

Режисьор на „Бързи и яростни 6” е ветеранът Джъстин Лин, а в ролите са Вин Дизел, Пол Уокър, Джордана Брустър, Мишел Родригес, Дуейн „Скалата” Джонсън, Гал Гадо, Елза Патаки, Люк Евънс, Джина Карано, Тайрийз Гибсън и Сун Кан.

Премиерата е 24 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Не знам за хронологията, но мисля, че на никой, който гледа този филм не му пука особено за нея 😀 Иначе бях очарован от последния филм (след незадоволителните предни 2) и гледайки този трейлър очаквам нещо наистина страхотно. Дано не се разочаровам 😀

  2. Очаквам да разширяват екрана, когато Торето и Хобс са в един кадър 🙂 🙂

  3. Надявам се в края на този филм всички да заживеят щастливо и да си народят много деца! И да няма още филми от поредицата!

    Стига толкова!