При нормални обстоятелства не бихме проявили (почти) никакъв интерес към филм, който се казва „Spring Breakers” и е с участието на Ванеса Хъджинс, Селена Гомес, Ашли Бенсън и Рейчъл Корин – просто инфантилните произведения на „Disney Chanel” не са ни приоритет – макар че няма да отречем, че момичетата са ни симпатични.

В случая обаче не говорим за нормални обстоятелства и ако сте засекли поне една от новините ни, посветени на проекта на Хармъни Корин („Хлапета”), значи знаете защо. Ако пък не сте, вижте най-новия нецензуриран трейлър на филма и веднага ще ви се изясни.

Не знаем за вас, но на нас видяното наистина ни изглежда доста… интересно и предизвикателно и както казахме и последните няколко пъти, с удоволствие ще гледаме филма, дори и да не беше получил добри отзиви след премиерата на фестивала в Торонто. И наистина браво на момичетата за смелостта им да се снимат в подобен филм – предполагаме, че са получили доста „хейт-мейл” от недоволни майки.

В допълнение вижте и най-новата поредица горещи плакати.

Четири приятелки от гимназията, които живеят заедно в колежанско общежитие, решават да оберат ресторант, за да могат да „финансират” лятната си ваканция във Флорида. В следствие на това те се оказват зад решетките, но скоро гаранциите им са платени от наркодилър и търговец на оръжия, който ги измъква, за да му свършат една мръсна работа.

Режисьор на „Spring Breakers” е Хармъни Корин, а в ролите са Ванеса Хъджинс, Селена Гомес, Ашли Бенсън, Рейчъл Корин, Джеймс Франко и др.

Премиерата е 22 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments