„Brave”

Вече видяхме първия официален плакат на предстоящата магическа приказка на „Pixar” „Brave, и сега сме в очакване онлайн да се появи и първият тийзър трейлър, който би трябвало вече да се върти пред прожекциите на „Колите 2”.

Докато чакаме, можете да хвърлите едно око на главната героиня на филма Мерида (всъщност ние вече сме я виждали, но това е първата снимка с високо качество) и по-важното на няколко от поддържащите герои като кралицата Елинор, ексцентричната старица Мъдрата Жена и вечно нацупения Лорд Макинтош.

„Brave” - Мерида

„Brave” - Мъдрата Жена „Brave” - Лорд Макинтош

„Brave” - Елинор

Ситуиран в мистичните шотландски планини, „Brave” разказва за младата Мерида (Кели Макдоналд) – принцесата на кралство, управлявано от крал Фъргюс (Били Конъли) и кралица Елинор (Ема Томпсън). Непокорна дъщеря и умел стрелец, един ден Мерида нарушава стар и свещен обичай и по този начин отприщва сериозни сътресения в кралството. В опит да поправи грешката си Мерида търси помощта на ексцентричната старица Мъдрата Жена (Джули Уолтърс) и получава правото на, както се оказва, едно злополучно желание. В приключението на Мерида се включват и огромният Лорд МакГъфин (Кевин МакКид), нацупеният Лорд Макинтош (Крейг Фъргюсън) и свадливият Лорд Дингуол (Роби Колтрейн).

Вижте и немската заглавка на филма! Пускаме я не за друго, а защото си помислихме, че има шанс и у нас филмът да се казва по подобен начин (също както стана с  „Рапунцел”, който излезе с името „Рапунцел и разбойникът”).

„Brave”

Може да отдъхнете обаче, защото „Мерида – Легендата за Шотландия/Шотландските планини/Високите планини/или каквато там тъпотия им хрумне на разпространителите” ни се размина. Засега филмът се казва „Храбро сърце”.

Премиерата е насрочена за 22 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments