Меган Фокс е Ейприл в „Ninja Turtles” на Майкъл Бей

Въпреки непрестанните възхвалявания на продуцента Майкъл Бей, въпреки обещанията на режисьора Джонатън Либесман, че феновете ще са супер доволни от крайния резултат, и дори въпреки изказването на един от създателите на самите TMNT Кевин Ийстман, че това е най-добрият филм за костенурките досега, нещо не успяваме да се вдъхновим за предстоящия „Ninja Turtles”, ама даже никак. И то не защото ще се правят промени (Ийстман обяви, че подкрепя всички промени, които „Paramount” сметнат за наложителни) или защото не си падаме по детски филмчета, просто имаме чувството, че ще е поредният поруган детски спомен.

Може би затова все избягваме да пишем новини за проекта, но тази няма как да пропуснем – Майкъл Бей официално обяви, че Меган Фокс ще изиграе Ейприл О’Нийл, която в анимационните серии беше червенокоса репортерка в жълт гащеризон, но в различните комикси, филми и сериали е имала и други проявления. Ще се радваме да видим Фокс точно както Ейприл изглеждаше в сериите от 80-те, но сме сигурни, че ще ни допадне дори и без перуката и гащеризона. Особено без гащеризона…

Но дори и този приятен за окото кастинг не променя отношението ни към филма. Миналото лято отложиха снимките и премиерата, за да доизпипат сценария, което по принцип би трябвало да е добра новина, но честно казано, у нас предизвика само сарказъм. Нещо сме му насъбрали на този проект и определено нямаме предвид интерес и вълнение. По-горе споменахме думите на Ийстман, че от видяното досега това е най-добрият „Костенурките нинджа” филм – нека подчертаем, че дори и да е вярно, не е кой знае каква хвалба, имайки предвид какви смехотворни провали са предишните опити.

Режисьор на „Ninja Turtles”, хибрид между CG анимация и игрален филм, е Джонатън Либесман („Битка Лос Анджелис: Световна инвазия”, „Гневът на титаните”), а продуцент е Майкъл Бей. Засега не е ясно кои актьори ще играят CG костенурките, но се знае, че повечето главни герои ще са „performance capture” анимация. Меган Фокс ще видим в ролята на любимата на няколко поколения момчета Ейприл О’Нийл, сега остава да разберем кой ще е Shredder, познат у нас под френското му име, Шрьодер.

Премиерата на „Ninja Turtles” е 16 май 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. А кой ще играе плъха??
    Кандидатирам се за ролята на мъжа на Ейприл О’нийл във филма…..
    Пу за мене… заплюх си вече ролята…. вие губитте 😉

  2. Ако се запази т.нар. им иновативна идея, че Костенурките ще бъдат „извънземни“, не знам какво може да го спаси този филм… Освен някъв топлесссс от Ейприл :D:D:D