Почти без никакво съмнение „Умирай трудно-wannabe”-то „Olympus Has Fallen” на Антоан Фукуа – един от двата предстоящи проекта, поставящи под обсада Белия дом (другият е „White House Down” на Емерих) – ще бъде доста лош филм, но не вярваме, че ще е по-голяма трагедия от тоталното разочарование „Умирай трудно: Денят настъпи”. Всъщност сме сигурни, защото трябват целенасочени усилия, за да се направи нещо по-лошо от него.

Предвид тези ни „настроения”, решихме да обърнем на „Olympus” малко повече внимание (отколкото заслужава) и да ви представим едно видео зад кулисите, както и поредица „character” постери, включващи таглайн, който е един от най-тъпите, които сме виждали.

Ако не сте гледали първия трейлър и не знаете за какво се разправя, не се притеснявайте, видеото е пределно ясно.

Абе, яд ни е, че не използваха този сценарий за „Умирай трудно 5” – сто пъти по-добре щеше да е от „Денят настъпи”. Ама, карай, ето и плакатите:

Режисьор на „Olympus Has Fallen” е Антоан Фукуа, а в ролите са Джерард Бътлър, Ерън Екхарт, Ашли Джъд, Морган Фрийман, Дилън Макдермът, Анджела Басет, Рада Митчъл, Мелиса Лио, Коул Хаузър, Робърт Форстър, Рик Юн и др.

Премиерата е 22 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *