Първият ни официален поглед (включващ две корици и няколко снимки) към „Terminator Genisys” на Алън Тейлър беше ужасяващ и сега с присвито сърце очакваме тийзър трейлъра, който ще дебютира утре. Адски се надяваме, че ще успее да оправи лошия вкус останал от промо-материалите.

За да подгреят малко ситуацията, да „повдигнат леко духа” на феновете и да направят оставащите часове до премиерата на трейлъра по-малко травмиращи (на официалния сайт на филма можете да видите отброяването им), Paramount разпространиха един мotion poster.

Плакатът не е нищо кой знае колко впечатляващо – виждали сме далеч по-добри изпълнения в този формат, но като цяло не е никак лош и успява да ни даде надежда, че и трейлърът (съответно и филмът) ще бъдат качествени или поне няма да са пълна трагедия.

Updаte: За ни „подразнят“ още малко, Paramount представиха и кратичък тийзър на утрешния трейлър, в който освен изтърканото „He is back“, виждаме и разновидност на T1000, което вече си е плюс.

http://www.youtube.com/watch?v=uZyBr42sMbA

Като допълнение към мotion poster-а, предлагаме ви да видите и появилата се преди няколко дни снимка – първия ни поглед към остарялата версия на терминатора T-800, който ще се изпълнява от Арнолд и в новата линия ще е отговорен за отглеждането на Сара Конър.

Шварцнегер

Режисьор на „Terminator Genisys” е Алън Тейлър („Тор: Светът на мрака”), а в ролите са Джейсън Кларк (Джон Конър), Емилия Кларк (Сара Конър), Джай Кортни (Кайл Рийз), Кортни Б. Ванс (Майлс Дайсън), Ерън В. Уилямсън (Т-800), Арнолд Шварценегер (Терминатор), И Бьонг Хун, Дж. К. Симънс и други.

Премиерата е 1 юли 2015.

Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Първо да почна с уговорката, че Т-2 е персоналния ми фаворит за най-добър екшън на всички времена изобщо. И също така и, че харесвам всички филми от поредицата, дори и посредствената четворка. Та тъкмо изгледах пълния трейлър и съм раздвоен. На пръв поглед изглежда очарователно трагично в абсурдността и евтинджоса си, но от друга страна ми навява един куп хубави спомени от времето, когато за пръв път наех касетката от кварталната видеотека. Явно Парамаунт ще разчитат повече на носталгията на старите фенове за избиване на разходите, отколкото на някакви реални кинематографични качества. Жалко, дано поне излезе гледаем „guilty pleasure“

  2. На мен ми се струва ,4е наро4но са го направили с по-стари ефекти в стил Терминатор 2 ,а не със съвременни.Т1000 модела изглежда ,като през 91 година 🙂