Защо преди повече от половин година не сме ви показали първите снимки от новия проект на Тод Филипс, който за момента се води „неозаглавен”, но всички говорят за него като „Arms & the Dudes” – е загадка за нас. Сега обаче е време да наваксаме, защото в Entertainment Weekly вече се появи нов официален поглед към филма.

„Arms & the Dudes” - Джона Хил и Майлс Телър

Особено се радваме, че ще можем да видим Джона Хил и Майлс Телър в главните роли, а историята проследява двамата младежи – Ефраим Дивероли и Давид Пакуз, които преди известен брой години успяват да спечелят договор за 300 милиона долара с Пентагона, като задължението им е да снабдяват американските съюзници с оръжие и амуниции в Афганистан. След 85 доставки до фронтовата линия на стойност 66 милиона долара, нещата се променят… В основата на филма е статията от 2011 година в „Rolling Stone” (прераснала в книга) на Гай Лоусън – „The Stoner Arms Dealers: How Two American Kids Became Big-Time Weapons Traders”. Разбира се, че в края на краищата напушените „агентчета” са разкрити и разбира се, че са арестувани, като са им отправени 71 обвинения за измама.

Хил описва проекта като „един от най-шантавите – по страхотен начин – филми, в които някога съм участвал!”. Той споделя, че Дивероли е отказал да разговаря с него преди началото на снимките: „ако един човек демонстрира агресия срещу факта, че аз ще изиграя неговия образ на големия екран, това вероятно е добър знак”.

Ето и снимките, пуснати от автора на трите „Запоя” и „Due Date” в Instagram с хаштаг #ArmsAndTheDudes.

Джона Хил и Майлс Телър

Джона Хил

Джона Хил и Майлс Телър

Майлс Телър

„Arms & the Dudes”

„Arms & the Dudes”

Очакваме и трейлър, за да си затвърдим впечатленията! И да разберем дали „Arms & the Dudes” ще се окаже първото „гмуркане” на Тод Филипс в дълбоки драматични или криминално-трилърни води…

Съавтори на Филипс в сценарно отношение са Стивън Чен и Джейсън Смилович, в продуцентството ще му помагат Марк Гордън и Брадли Купър. Очаква се премиерата на този филм „в търсене на истината”, който определено звучи интересно (а и сме сигурни и в таланта на Телър и Хил!), да бъде на 19 август 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Джона Хил иска да е най-голЯмия драматичен актьор ева. Сега, след като Гандолфини и Хофман ги няма, никой не мож го спре.