Малко се прецакахме с трейлърите на „The Last Exorcism Part II”, тъй като все още не сме гледали първия филм и малко си издаваме края, но така става като се помоткваме. А принципно знаете, доста харесваме подобни филми и вече трябваше да сме го изгледали, още повече че „The Last Exorcism” се води за доста приличен и един от малкото случаи, в които „found footage” стилистиката работи. Но както и да е, това си е наш проблем.

The Last Exorcism Part II” отново е продуциран от Илай Рот и действието му продължава там, където свършва първият филм. И за добро или за зло, авторите му са решили да изоставят вече доста поизтъркания „found footage” похват.

Честно казано, сами по себе си трейлърите не ни изглеждат супер впечатляващи, а и историята не ни грабва особено, но може би това е защото не сме гледали първия филм.

Като допълнение, вижте и първия постер на филма, една доста прилична снимка, която си е истински плакат, но без заглавката, както и официалния синопсис.

The Last Exorcism Part II

The Last Exorcism Part II

Нел е намерена ужасена и сама сред провинцията на Луизиана. Обратно в Ню Орлеанс, където за момент тя намира относително спокойствие, Нел осъзнава, че не може да си спомни голяма част от случилото се през изминалия месец, освен това, че тя е последната оцеляла от семейството си. Точно когато Нел започва трудния процес по адаптиране към новия си живот, злата сила (която я е била обсебила преди) се завръща с друг ужасяващ план, което означава, че последният й екзорсизъм е бил само началото.

Режисьор на „The Last Exorcism Part II” е Ед Гас-Донъли („Small Town Murder Songs”), а в ролите са Ашли Бек, Спенсър Трийт Кларк, Андрю Сенсинг, Лоис Хартъм и др.

Премиерата е 1 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *