Джим Джармуш е един от най-добрите и нестандартни независими режисьори, работещи в момента и ако въобще някой може да вдъхне живот на обезкървените вампирски романтики, това е той. Точно поради тази причина следим отблизоOnly Lovers Left Alive”, който Джармуш подготвя от няколко години.

Във филма участват Том Хидълстън, Тилда Суинтън (като себе си, защото ако питате нас, тя си е истински вампир – казваме го с най-добри чувства), Мила Васикоска и Антон Йелчин. Това, което знаем за него е, че представлява „crypto-вампирска любовна история” (каквото и да рече това), чието действие ще се развива в Детройт и Танжер.

Сега, благодарение на Indiewire, имаме възможност да видим първата официална снимка, която дава бегла представа каква ще е визията на филма.

Том Хидълстън, Тилда Суинтън

Определено изглежда интересно и като визия, и като „история” – покровителството на Суинтън над героя на Хидълстън. Любопитно ни е какво точно се случва в този момент. В очакване сме на първия трейлър.

Ето и едно малко по-подробно описание на сюжета:

Адам (Том Хидълстън) е ъндърграунд музикант, който е дълбоко депресиран от човешката дейност. Той се събира с вековната си любов Ева (Тилда Суинтън), но идиличната им любов скоро е прекъсната от появата на Ава (Мила Васиковска), дивата и неконтролируема по-малка сестра на Ева.

Още веднъж, режисьор на „Only Lovers Left Alive” е Джим Джармуш („Дух-куче: Пътят на самурая”, „Мъртвец”, „Прекършени цветя”), а в ролите са Том Хидълстън, Тилда Суинтън, Мила Васикоска, Джон Хърт, Антон Йелчин, Уейн Ринстън и др.

Премиерата се очаква да бъде на фестивала в Кан.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *