Накратко, отличният първи трейлър на постапокалиптичната екшън-фантастика на Джоузеф Козински и Том Круз „Oblivion” затвърди позицията му като един от най-очакваните от нас филми за тази година.

Предвид този ни интерес и факта, че на този етап няма кой знае какво рекламно развитие около филма, се възползваме от дебютирането на една нова снимка, в центъра на която не много изненадващо е Том Круз, за да ви представим (с малко закъснение) споменатия по-горе първи трейлър на филма, този път обаче с коментар на режисьора Козински, който хвърля малко повече светлина върху това как са заснети определени сцени, технически детайли за сгради, кораби и т.н, и освен това разкрива малко повече информация за историята на героя на Круз и времевата рамка, в която се развива филмът.

Ето и снимката.

Oblivion - Том Круз

В едно зашеметяващо бъдеще, в което Земята е неразпознаваемо еволюирала, един мъж се сблъсква с миналото и опитвайки се да спаси човечеството, потегля на епично пътешествие към изкупление.

Джак Харпър (Круз) е един от последните останали на Земята робо-механици. Част от мащабна операция за извличане на последните ресурси на планетата, останали след десетилетия военни действия срещу ужасяващите „Scavs”, мисията на Джак е към края си.

Той живее на хиляди метри над земята и патрулира небето, но животът му рязко се променя след като спасява красива непозната жена, чийто кораб е катастрофирал. Нейното присъствие дава начало на поредица събития, които поставят цялото му познание за света под въпрос, както и съдбата на човечеството в ръцете му.

Режисьор на „Oblivion” е Джоузеф Козински, а в ролите са Том Круз, Николай Костър-Уалдау, Морган Фрийман, Олга Куриленко, Андреа Райсбъроу, Мелиса Лио, Зоуи Бел, и др.

Премиерата е 26 април 2013.

Update: Ден след като публикувахме новината, в нета е появи първият телевизионен спот. Вижте го.

http://www.youtube.com/watch?v=V9W9HELknD0

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Излезе нов трейлър и аз взех да се надъхвам да ида да го гледам.