Освен, че има още от красотите, които си пожелахме, в новия трейлър се подвизава и „новатора” в праисторическата история „The Croods” – Гай. Дори и да се е мярнал първият път – било е за секунди, нейде в суматохата, а сега вече е ясно защо тийнейдж-мацката във фамилията ще лудне по него. Или поне… би трябвало да е ясно, според замисъла на новата DreamWorks-анимация, която си има нов трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=zBdiFU6DgpE

Пищната визия на фантасмагорични природни картини няма да ни накара да харесаме вида, в който ни поднасят героите на приключението. Нещо им липсва, нещо не е точно, като имате предвид, че въобще не си падаме по „зализани” рисувани образи… След като видим филма, ще формулираме съвсем аргументирани възражения. Сигурни сме, че актьорският екип се е справил прекрасно със задачите си, ала имаме сериозни колебания подрастващи в какъв възрастов диапазон да водим със себе си на този рисуван екшън с научно-популярни елемент. Ама маймунчето на Гай е сладко!

Оцеляването във вулканична среда е трудна задача, но за пещерния човек Гръг (Никълъс Кейдж) положението се усложнява от едно сериозно земетресение. Заедно със семейството си той се впуска в опасно пътешествие през непрестанно променящ се свят, в търсене на нов дом. Ситуацията става още по-сложна, когато голямата дъщеря на Гръг (Ема Стоун) си пада по млад номад (Райън Рейнолдс) с новаторски идеи, на когото се натъкват по време на пътешествието си.

Сценаристи и режисьори на филма са Кърк ДеМико („Space Chimps”) и Крис Сандърс („Как да си дресираш дракон”), а ролите озвучават Никълъс Кейдж, Райън Рейнолдс, Катрин Кийнър, Ема Стоун, Клорис Лийчман и др. Повече информация за филма – в новините ни до момента. „The Croods” ще се появи на 3D екран на 22 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ха-ха, изглежда fun, а Cage винаги е интересен, дори и в помийте.