Във връзка с „The Croods” (анимационен проект, с който сме ви запознавали подробно) сме споменавали, че „DreamWorks” явно разполагат с „топки от камък”, съдейки по начина, по който смело навлизат в територията на праисторическите семейства, където до ден днешен еднолично господства семейство Флинтстоун. И гледайки първия трейлър, трябва да кажем, че слуховете за „мъжествеността” им не са никак преувеличени – лично според нас трейлърът изглежда доста любопитно, особено втората му половина.

Вярно е, че прилича на много неща – в началото започва като праисторическа версия на „Храбро сърце”, а после става изключително „Аватар”-ски – но все още не сме видели много от историята, така че е рано да съдим на тази база. Сигурни сме, че самият филм ще има далеч по-свежо и оригинално звучене. Пък дори и да напомня други филми, ако предлага красоти, каквито видяхме в трейлъра, ние ще сме доволни.

А сега вижте един плакат, както и официалния синопсис.

The Croods - плакат

Оцеляването във вулканична среда е достатъчно трудна задача, но за пещерния човек Гръг (Никълъс Кейдж) положението се усложнява, когато земетресение го принуждава да изостави единствения живот, който познава. Заедно със семейството си, той се впуска в опасно пътешествие през един непрестанно променящ се свят, в търсене на нов дом. Ситуацията става още по-сложна, когато семейството на Гръг – и по-специално неговата по-голяма дъщеря – си пада по млад номад (Райън Рейнолдс), на който се натъкват по време на пътешествието си. Този странен, изобретателен младеж, вечно търсещ „бъдното”, се сблъсква с винаги разчитащия на традициите на миналото Гръг.

Режисьори на „The Croods” са Кърк ДеМико („Space Chimps”) и Крис Сандърс („Как да си дресираш дракон”), а в оригинал ролите озвучават Никълъс Кейдж, Райън Рейнолдс, Катрин Кийнър, Ема Стоун, Клорис Лийчман и др.

Премиерата е 22 март 2013-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *