Бяхме си казали, че ще се удържаме да не пускаме повече материали за „Хобит: Неочаквано пътешествие”, тъй като – типично за големите продукции напоследък – клиповете, трейлърите, спотовете и видеата зад кулисите станаха толкова много, че вече сме изгледали голяма част от филма, а ни се иска да останем колкото се може „по-необременени” за премиерата, която е следващата седмица.

В случая обаче няма как да пропуснем, първо защото става въпрос за едно доста любопитно превю, което е може би най-добрият поглед зад кулисите, който сме виждали до момента (който не е част от любимите ни видео дневници) и за разлика от последното задкулисно видео, което видяхме, тези 13 минути включват както интересни интервюта, така и кадри от самия филм. И второ защото имаме първата официална снимка на Орландо Блум като Леголас и Люк Евънс като Бард от третия филм, озаглавен „Хобит: Дотам и обратно” и технически погледнато, тя не е част от „Неочаквано пътешествие”.

Вижте видеото, а веднага след това и снимката, която достига до нас благодарение на EW.

http://www.youtube.com/watch?v=FKQtXCOwtvo

Леголас от „Дотам и обратно”

Вероятно знаете, че по принцип Леголас не присъства в романа „Хобит” на Толкин, а само във „Властелина” и сигурно се чудите защо и как ще присъства във филма. Ето какво казва самият Питър Джаксън по въпроса:

„Той е син на елфическия крал Трандуил, който е част от героите на „Хобит” и понеже елфите са безсмъртни, звучи логично Леголас да бъде част от сцените в горското царство в Мраколес.”

Разбирайте: искахме да върнем всички от „Властелина” и набутахме кой където може. Все пак нали има цели три филма за пълнене.

И понеже така и така се ангажирахме с тази новина, вижте и една любопитна снимка на Краля на гоблините, един нов телевизионен спот, както и специалните колекционерски корици на „Entertainment Weekly”.

Краля на гоблините

http://www.youtube.com/watch?v=PldFcW3GHFc

Премиерата на „Хобит: Неочаквано пътешествие” е 14 декември 2012. Следващите два филма „The Hobbit: The Desolation of Smaug” и „The Hobbit: There and Back Again” ще видим респективно на 13 декември 2013 и 18 юли 2014.

Повече за „Хобит” можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Филмът е бил с Бюджет 270 млн $ ,а Metascore пада все по-надолу (64/100) …

  2. Да си смятат приходите без моите пари!

    Не може една от книжка която няма и 100 стр. да правят три филма.

    То бива лакомия но чак пък толкова!

    Като дойде време ще си ги сваля от торент сайтовете!!!!!

  3. Ivncho, ти май не само не си чел изобщо книгата, ами дори никога не си я виждал как изглежда.