Въпреки че „The Colony” на Джеф Ренфро не е сред най-очакваните от нас филми и от време на време го позабравяме, все пак изпитваме известно любопитство към него и следим развитието му, тъй като става въпрос за постапокалиптичен канибалски хорър и освен това в една от главните роли е мега-любимецът ни Бил Пакстън.

Това, което сме виждали до момента от „The Colony”, е само един-единствен официален кадър на другата звезда на филма – Лорънс Фишбърн, затова сега се възползваме от възможността, предоставена ни от QuiethEarth, да ви покажем няколко любопитни снимки от снимачната площадка, един вид да напомним на себе си и на тези от вас, които си падат по подобни истории, че се очаква такъв филм.

The Colony

Снимката с камарата трупове определено ни грабва. За останалите е трудно да преценим, защото все пак говорим за снимки от снимачната площадка. Най-вероятно атмосферата на готовия филм ще е съвсем различна.

Ако се чудите за какво иде реч във филма, ето и един синопсис:

Под ледената повърхност оцелелите в Колония 7 се борят за живота си, докато хранителните запаси намаляват, а температурата продължава да пада. Раздирани от болести и вътрешни конфликти, колонистите подозират най-лошото, когато загубват контакт с Колония 5 – единственото друго известно убежище. Преследваният от трагичното си минало механик Сам се присъединява към Бригс и водения от него екип, които се отправят на опасна експедиция да открият какво всъщност се е случило. След тежкия преход те откриват, че причините са далеч по-лоши, отколкото са си представяли и сега, Колония 7 трябва да води свирепа битка, за да осигури оцеляването на човечеството.

Премиерата на „The Colony” все още не е обявена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *