It’s the end of the world as we know it… and we feel fine!

Играта приключи, „Броени години да спасим планетата” на Бил Макгуайър спечели:

Нина Гачевска

Представител на издателство „Изток-Запад” ще се свърже с него с подробности как да получи наградата. Честито!

____________________

Температурните изменения, застрашените видове, природните катастрофи, водните запаси, световната икономика, токсичните отпадъци и вредните емисии, пренаселването, алтернативната енергия, човешкият живот изобщо – това са само малка част от темите, разгледани под лупа от Бил Макгуайър в книгата-предупреждение „Броени години да спасим планетата” (ИК „Изток-Запад”), която се опитва да ни помогне да съхраним себе си и планетата ни преди да е станало твърде късно.

Макар картината, която авторът рисува, а също и примерите, които ни дава, да са изключително тревожни, „Броени години да спасим планетата” в никакъв случай не изправя читателя пред свършен факт. Положението може да не е никак розово, но битката не е загубена. Бъдещето е в ръцете ни и колкото по-скоро успеем да се отърсим от безхаберието си, толкова по-голям шанс имаме, за да успеем да запазим света такъв, какъвто е – годен за живот, но и за сътрудничество; сътрудничество между нас, човешкия вид, и останалите живи същества, с които споделяме общ дом от милиони години насам. Споделете сега вашия верен отговор и току-виж книгата се е озовала в ръцете ви:

Кой от следните апокалиптични филми не е режисиран от Роланд Емерих:

а) „Знамение”
б) „След утрешния ден”
в) „2012”

Броени години да спасим планетата

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. “ Положението може да не е никак розово, но битката не е загубена. Бъдещето е в ръцете ни…“, ахахахахахаха, земи тоя комсомолски патос, Симеонова. Нях, нях. :D:D

    Дринка, вместо зaлежали тиражи от разни еко шитове, ще може ли др. награда да е dvd на http://www.youtube.com/watch?v=vpXM9bj-WPU

    Или на игралната версия, в която не за години, а за секунди дърветата побеждават :):):)
    http://www.youtube.com/watch?v=TwJaELXadKo&feature=fvwrel

  2. Благодаря Ви за наградата! Очаквам с нетърпение да се свържете с мен и да държа „Броени години да спасим планетата” в ръцете си.