След като изгледахме отвратителния трейлър на „A Haunted House” на Майкъл Тидес и Марлън Уейънс си мислехме, че едва ли през следващата година ще видим по-тъп филм, но ето че получаваме сигурна заявка от страна на „Страшен филм 5” („Scary Movie 5”), чиито първи трейлър прави „A Haunted House” да изглежда като шибан шедьовър.

Честно казано, не знаем защо продължават да се снимат такива филми, които са абсолютна обида за интелекта дори и на маймуна, какво остава за хората. Всъщност знаем – последният филм от серията донесе приходи от 178 млн. долара. Така че дали на продуцентите им дреме какво мислим ние по въпроса с качеството?

Единственият добър момент беше този с „Леонардо” и музичката от трейлъра на „Генезис”, но това е само заради приликата на актьора. Всичко останало е пълен боклук. Дори любимата ни Линдзи Лохан, която крещеше уплашено не за приятеля си Чарли Шийн, а заради телевизора съобщаващ, че я очаква затвор, не успя да ни трогне.

Режисьор на това нещо е Малкълм Д. Лий, а в ролите са Ашли Тисдейл, Ерика Аш, Хедър Локлиър, Чарли Шийн, Линдзи Лохан, Кат Уилямс, Моли Шанън, Саймън Рекс и др.

Премиерата е 12 април 2013.

И понеже сме на такава вълна, предлагаме ви да видите и втория трейлър на споменатия по-горе „A Haunted House”, за да не си причиняваме още болка с отделна новина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Интересно, какво очаквате от подобен род филми- шедьоври?! На каква база се разочаровате? Да не би третата част да е претендирала за Златната палма???

    Честно казано, не знаЕМ защо продължаваТЕ да коментираТЕ подобни филми след като толкова ви отвращаваТ. Аз подобни филми не гледам и ми е все тая има ли ги, няма ли ги… но пък, ей, като оплюеш подобна малоумщина, току виж, някой помисли, че сте интелектуалЦИ
    🙂

  2. jo, ти освен да тролиш нещо друго правиш ли?
    И като не ти харесва сайта, защо не процедираш както с горните филми и не спреш да го четеш?

  3. Отвратителна глупост, която не би трябвало да съществува. Дано се провали в бокс офиса и повече никога да не правят подобни извращения. Много добре сте отразили нещата, особено заглавието и първия абзац се припокриват напълно и с моето мнение 🙂

  4. Yo Mama

    Това поле за коментари каква функция изпълнява?
    Имам мнение, изразявам го- като не ти харесва- игнорирай го, имаш тази свобода. Не държа да ми отговаряш.