С наближаването на 21 декември, когато е премиерата на „Girl With The Dragon Tattoo” (за нас датата е 06.01.2012), е нормално той все по-често да влиза във филмовите новини, а в скоро време очакваме нещата да станат по-трудни за цялостно отразяване.

Засега обаче, въпреки че видяхме доволно количество трейлъри и плакати, положението е относително спокойно и можем да обърнем внимание на поредицата от смеем да твърдим доста приятни снимки, които бяха представени от „Empire” (чрез First Showing) в ноемврийския брой на печатното им издание.

Girl With The Dragon Tattoo

Girl With The Dragon Tattoo

Girl With The Dragon Tattoo

Girl With The Dragon Tattoo

Girl With The Dragon Tattoo

Girl With The Dragon Tattoo

Girl With The Dragon Tattoo

„Вери найс!” Като за промоснимки смятаме, че нещата са се получили. А розовият шрифт просто цепи, особено на фона на мрачната визия.

Микаел Блумквист е разследващ журналист, разкрил ред скандални случаи и несправедливо осъден за клевета заради написана от него изобличителна статия срещу могъщ шведски финансов магнат. Богатият индустриалец Хенрик Вангер предлага на Блумквист едногодишен договор срещу огромен хонорар, ако успее да разгадае мистерията с изчезването на любимата му племенница Хариет. Заедно със суперхакера Лисбет Саландер – кльощава, татуирана и регистрирана като психопатка млада дама, сега работеща в детективска агенция – Микаел попада в кръговрат от динамични събития и драматични изпитания, в свят на семейна омраза и финансови скандали, където бродят убийци-психопати.

Режисьор на „Girl With The Dragon Tattoo” е Дейвид Финчър, а в ролите са Руни Мара, Даниъл Крейг, Робин Райт, Стелан Скаргард, Кристофър Плъмър, Ембет Дейвиц, Джоули Ричардсън, Горан Вишнич и др.

Премиера за България е 06.01.2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Марчето не е от най-привлекателните. Знам, че визията на героинята е такава, но да бяха наели поне Джесика Бийл или Аманда Пийт. Представете си тези двете в тази роля и ще видите, че повече ще се вписват, макар че са по-възрастни. Но……….ще видим как ще се справи Мара. Може да компенсира яко с добра игра. We’ll wait, we’ll see……

    Иначе щом cа замесени Финчъра и Крейгчето, филма влиза директно в класацията ми ‘Най-очаквани’.

  2. Аманда Пийт въобще не си я представям в ролята. Джесика Бийл е по-добре, ама ми е прекалено хубава. 🙂 Аз бих сложил някоя неизвестна.

    @legrandelf
    Забърши се! 🙂