Соло, Лея и още слухове от „a galaxy far, far away”…

Както се шегувкат едни колеги отвъд Океана – „Обама беше преизбран, вече спокойно може да се върнем към обсъждането на Star Wars VII”. Обаче попадаме на слухове, които… честно казано, не знаем как да възприемем – с усмивка „да бе, да – PR измишльотини” или с ококорени очи „wtf?”

На въпрос от TMZ дали би приела отново ролята на принцеса Леа, Кари Фишър отговаря преди дни „Да, защо не! Вие не бихте ли приели?” Има информация, че дни преди да продаде компанията си на Disney Джордж Лукас се е срещнал с нея и с Марк Хамил. Твърде възможно е да са коментирали Бъдещи Творчески Планове, свързани с „новата” трилогия.

Харисън Форд също много внимава с реакциите си по темата „Епизод VII”: да споделиш, че си „отворен към идеята” да повториш уникалната си, знаменателна роля на Хан Соло, не е нито „не”, нито категорично „да”, обаче… само си го представете, от висотата, но и с тежестта на годините (вече 70, кръгло!), дали ще има сили да вдигне някой лазарен бластер, последно поколение? Дори и да го вдигне – ще успее ли въобще да се прицели, без да му се рзтреперат ръцете?

Не, не сме гадни! Много е важно всеки актьор да прецени какво вече НЕ е редно да го блазни. Не беше ли точно той човекът, предложил на Лукас Соло да умре в последния епизод (на което придвидливият мърчъндайзинг-майстор отговорил „Кой ще си купува играчка на мъртвия Хан?”) Не е ли по-добре поколенията да му запомнят чаровната, крива усмивка и небрежнярския перчем на 41 (в „Завръщането на джедаите”)? Не му ли стига поредната/предстояща Индиана Джоунс-авантюра? Нямаме отговор. Не намираме и логични аргументи в полза на идеята да видим отново Хан, Леа и Люк заедно… Това за консерватизъм ли се брои?

Детайли относно слуховете за възможен режисьор ще споделим когато има някаква РЕАЛНА яснота, защото да спекулираме кой ще каже „да” от десетима е меко казано несериозно. Сигурно е, че Матю Вон на този етап е отказал ангажимент към на Star Wars VII; говори се, че Лукас бил почитател на „Safety Not Guaranteed” и се е срещал преди няколко месеца с режисьора му Колин Тревороу за обсъждане на проекта, но няма нищо конкретно – да не говорим пък за сигурно – в тези информационни фрагменти. Няма да ви оставим без „update” по темата, бъдете спокойни!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *