Накратко, в очакване сме на новия трейлър на „Oz, The Great and Powerful” („Оз: Великият и могъщият”) на Сам Рейми, който трябва да дебютира в сряда и докато чакаме ни се отдава възможност да хвърлим око към най-новия плакат на филма, както и към 6 снимки, разпространени от „Disney”, предлагащи любопитен поглед към героините на Мила Кунис и Рейчъл Вайс, които или са влюбени една в друга, или май не се обичат много.

Oz the Great and Powerful - плакат

Няма какво да коментираме тук – както казахме, в очакване сме на новия трейлър. Първият ни допадна, но там беше доста силен ефектът на черно-бялото начало и академичния формат на кадъра и нямаме търпение да видим как ще ни се отрази малко повече история.

И като казахме история, ето официалния синопсис на филма:

„Oz the Great and Powerful” разказва за цирковия илюзионист Оскар Дигс (Джеймс Франко), който се озовава насред Оз, след като балонът му е отнесен от торнадо. Там той попада по средата на битката между три вещици, Теодора (Мила Кунис), Еванора (Рейчъл Вайс) и Глинда (Мишел Уилямс), които съвсем не са убедени, че именно той е Великият майстор на магията, когото всички очакват. Оскар открива, че ако иска да спаси Оз от надвисналата заплаха, ще трябва да се превърне не само в могъщ магьосник, но и в добър човек.

Режисьор е Сам Рейми, а в ролите са Джеймс Франко, Мила Кунис, Рейчъл Вайс, Мишел Уилямс, Зак Браф, Тони Кокс, Абигейл Спенсър и др.

Премиерата е 8 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *