Horns” на Александър Ажа определено не е сред проектите, които следим най-внимателно и виновен за това е само и единствено Даниъл Радклиф. Всичко останало около филма ни звучи доста добре – екранизация по историята на Джо Хил и както споменахме, режисьор е Ажа, от когото не очакваме кой знае какви геройства, но определено му имаме доверие. И изведнъж Радклиф в главната роля…

При това тази роля е на млад мъж, обвинен в изнасилването и убийството на приятелката си, който се събужда и открива, че му растат рога (които му дават специалната способност да кара хората да признават всичките си грехове, което ще му помогне в търсенето на истинския престъпник). Досега от самия филм бяхме виждали само една официална снимка на Радклиф, но сега получаваме и първи поглед, тип „зад кулисите”, както и един куп снимки от снимачната площадка.

Не е най-вълнуващият клип на света, но като за първи поглед зад кулисите все пак дава някаква представа какъв ще е тонът на филма, както и колко смешно момченце е Радклиф с все абсурдната си походка и смотана прическа. Но никога не се знае – може точно това да направи филма толкова мрачен и едновременно с това смешен.

Режисьор на „Horns” е Александър Ажа, сценарият е дело на Кийт Бънин, а Джо Хил ще бъде изпълнителен продуцент. В ролите, освен Радклиф, ще видим и Макс Мингела, Джуно Темпъл, Джеймс Ремар, Джо Андерсън и Кели Гарнър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *