„The Avengers”

В ревюто ни на „Капитан Америка” споменахме, че традиционната финална сцена след надписите този път не разкрива, че злодеят е жив и контролира един от героите или пък, че легендарно оръжие е намерено на планетата, а е направо тийзър за предстоящото сборно приключение на „Marvel”, „The Avengers”.

За съжаление, не можем да ви покажем целия клип, защото (засега поне) „Paramount” настояват, че пълната му версия ще се върти само и единствено в кината, а пиратският клип, който се появи в нета с безобразно качество, не го препоръчваме и неслучайно не си направихме труда да го пускаме. Може да видите този съкратен вариант от Yahoo Movies, но имайте предвид, че по-голямата част от него е от самия край на „Капитан Америка”, така че ако не искате да си го разваляте, по-добре не гледайте.

Кратичък е, знаем, затова ви съветваме да отидете на кино, да се позабавлявате с „Капитан Америка” и след това да видите и истинския, качествен тийзър с поне два пъти повече кадри.

Междувременно можете да начешете комиксовата си краста с тези снимки от Collider, на които виждаме основните герои и обновения им гардероб. Честно казано, първият костюм на Капитан Америка ни харесваше повече, но разбира се, в наше време трябва да е с нещо по-хай-тек. А и този сигурно има качествени екстри откъм защита и т.н. – колко може да понесе един щит, ако и да е най-редкият и скъпоценен метал на планетата.

Крис Хемсуърт (Тор)

Крис Евънс (Капитан Америка)

Марк Рафало (Хълк)

Самюъл Л. Джаксън (Ник Фюри)

Скарлет Йохансон (Черната вдовица)

Джереми Ренър (Hawkeye)

Режисьор на „The Avengers” е Джос Уидън, а в ролите ще видим Робърт Дауни-син(Железният човек), Крис Хемсуърт (Тор), Крис Евънс (Капитан Америка), Марк Рафало(Хълк), Самюъл Л. Джаксън (Ник Фюри), Скарлет Йохансон (Черната вдовица), Джереми Ренър (Hawkeye), Том Хиделстън (Локи), Кларк Грег (Агент Коулсън), Коби Смълдур (Агент Хил) и Стелан Сарсгард (проф. Ерик Селвиг).

Премиерата е на 4 май 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Марк Ръфало бил тук – явно има надежда за филма, пък и Джаксън е гъзар по принцип.

    Ама Тор мяза на гей глем металист от 1986-а, Скарлет е оръфана, Ренър все едно ще се наака, Евънс и той малко тип „гей дружинка – детелинка“ с тия леко присвити, намусени устета, Робърт Дауни се е наакал… въобще, филм, опитай да си ми по-антипатичен и невпечатляващ. Досега толкова да не ми пукаше за тия Ъвенджъри, цялата рекламна кампания, която ще става все по-силна и обсебваща явно ще успее да ме накара да обръщам дори още по-малко внимание на тази абоминация, каквато се очертава да бъде срещата на комиксовия випуск….

  2. Дауни е БОГ.

    Бих го гледам и в кенефа к’ви ги върши. Няма скучно изпълнение тоя човек. Не съм комик-гийк, затова ще гледам филма само заради Дауни. Нищо друго не ме интересува. Дауни, Дауни, Дауни!

    А Скарлет нещо изсъхва в последно време. Беше великолепна в Мач Пойнт и Островът, но тия дни хич не прави хубаво впечатление. Май връзката с дядо й Шон Пен не й се отразява добре.

  3. Само за Скарлет няма да говорите с лошо! 🙂 За другите и за филма си плюйте колкото искате. 🙂

  4. @Век – значи ставаме двама (поне) 😛
    Дауни е Уникален – във всяко отношение 😉

    другите в момента (сори, домакине!) не ме вдъхновяват…
    и няма да гледам кадрите, както съветваш, Дрин, ‘щото все още се надявам да стигна до зализания Крис на кино 😉

  5. Е какво искате да ви вдъхновяват за тези милисекунди, които са на екран? Или пък тези избочени снимки, които са скрийншотове? Аре моля ви се!