Ако можем да съдим по първия трейлър на „House Of Cards”, сериалът ще е всичко, на което се надявахме и ще отговори на изключително високите ни очаквания, за които се опасявахме, че са просто невъзможни за удовлетворяване. Но знаем, че можем да разчитаме на екипа – зад камерата са Дейвид Финчър (сигурни сме, че нямате нужда от пояснения, но защо да не използваме случая да споменем „Зодиак”), Бо Уилимон („The Ides Of March”), Джеймс Фоли („Glengarry Glen Ross”), Джоуел Шумахер, Ерик Рот („Мюнхен” и „The Insider” ни се струват подходяща извадка от впечатляващата му кариера), а в главната роля на безскрупулен политик ще видим Кевин Спейси.

Американски римейк на една от най-любимите ни британски ТВ класики (от своя страна екранизация на романа на Майкъл Добс), „House Of Cards” ни вълнува още от обявяването му като проект в началото на миналата година. Имаше известна опасност от прекратяване поради липса на адекватен бюджет, но се успокоихме, след като видяхме първата снимка, а сега този трейлър сериозно ни надъха.

Изключително доволни сме от начина, по който Спейси (в ролята на отмъстителния политик Франсис Ъндъруд) се обръща към зрителите – това беше един от любимите ни похвати от британския сериал и се връзва идеално с героя и с материята. Самият Спейси, разбира се, се справя повече от отлично, но трябва да признаем, че Робин Райт ни изненада – изглежда абсолютно съвършено като амбициозната и не по-малко отмъстителна и безскрупулна съпруга на Ъндъруд.

Вижте и тези два, поизцапани с кръв плаката на сериала, които незнайно защо ни напомнят за предишния път, когато Спейси игра злодей под режисурата на Финчър…

House Of Cards - плакат

House Of Cards - плакат

House Of Cards” ще се предлага от „Netflix” от 1 февруари 2013. Освен Спейси и Райт, в ролите ще видим още Кейт Мара като амбициозната репортерка Зоуи Барнс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments