Миниатюрната горска вселена полека разкрива детайли – новият трейлър на „Epic” е по-разказвателен от първата ни среща в новините с филма на Крис Уедж. От самото начало беше ясно, че ще има отново битка между доброто (зелените пазители-воини) и злото (всякакви лоши същества и дървесни вредители).

Тийнейджърката, която по почти магически начин се сдобива с подходящи пропорции и попада в миниатюрната вселена, е въвлечена в съвсем истински приключения, дори в битки, ама то това си е в реда на нещата, след като трябва да спасява и горския свят, и нашия…

Цветно е, шеметно, пък и обещава да е триизмерно – защо да не го „проверим”, ако излезе на екран през лятото догодина? Все пак филмът е творение на създателите на „Ледена епоха” и „Рио”.

Във филма героите говорят с гласовете на звезди като Аманда Сейфрид, Джош Хътчърсън, Кристоф Валц, Бионсе, Колин Фарел, Джони Ноксвил, Питбул, Джейсън Судекис, Стивън Тайлър от „Aerosmith”, Азис Ансари и много други; а у нас филмът вероятно ще е дублиран на български.

Премиерата в Щатите е на 24 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *