От няколко седмици имахме своеобразно потвърждение на слуха, че Адел ще бъде певицата, която ще се нагърби с изключително важната задача да изпълни песента към невероятно изглеждащото и мега-очаквано завръщане на Джеймс Бод в „007 Координати: Скайфол” („Skyfall”) на Сам Мендес, но сега вече нещата са циментирани.

Официалната facebook страница на Джеймс Бонд разпространи информацията, че на 5 октомври ще дебютира задължителната за всеки филм от поредицата песен и тя ще е в изпълнение именно на Адел.

В тази връзка в интернет бе разпространен „album artwork” – албумът и песента не особено изненадващо носят името на филма „Skyfall” – както и кратичък сампъл, който дава представа какво можете да очаквате. Вижте и чуйте!

песента на Адел към „Скайфол”

Разбира се, ще трябва да изчакаме пълната версия на песента преди да си сформираме окончателно мнение, но определено ни звучи като абсолютно класическа Бонд песен – направо можем да видим характерните начални надписи, които са запазена марка на поредицата, а това в никакъв случай не е нещо лошо.

Междувременно в нета дебютира и най-новият видео дневник, посветен на създаването на филма, който разкрива подробности около подводните снимки.

Режисьор на „007 Координати: Скайфол” е Сам Мендес, а в ролите ще видим Даниъл Крейг, Джуди Денч, Беренис Марло, Наоми Харис, Хавиер Бардем, Рейф Файнс, Бен Уишоу, Албърт Фини, Хелън Макрори, Рори Киниър и др.

Българската премиера е 26 октомври.

Повече за филма може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Адел си е Адел.. Звучи изненадващо добре и доста различно от последните две. 🙂 Тази доста повече се вписва, макар и You Know My Name да е супер песничка. 🙂

  2. Само да ви кажа, че тая нощ го гледах филма и беше посредствен. Гоненици, висене от покриви и т.н. Нищо особено. Вярно, че беше насън, но въпреки всичко си беше боза….
    П.П. Да знам, натоварен съм психически в момента, но все пак и стресът понякога носи предимството да гледаш дългоочаквани филми преди всички други….