Явно, че при „Хобит: Неочаквано пътешествие” банерите са новите банери, защото това е поредният ъпдейт от рекламния фронт. Имаме четири нови банера, които поне не са изцяло посветени на джуджетата – само два от тях са. На другите се мъдрят Гандалф и Ам-гъл.

Добрата новина е, че получаваме и куп марки и монети от новозеландските пощи, с които да разнообразим малко. Лошата е (всъщност не сме сигурни дали е такава, защото още не сме гледали филма), че удълженото DVD и Blu-ray издание на филма, което беше обявено за края на 2013, вече е махнато от календара на “Warner”.

Премиерата на „Хобит: Неочаквано пътешествие” е 14 декември 2012.

Повече за филмите може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Добре, при положение, че в тва книжле няма материал и за един филм, как така мисълта за екстендед на първа част от трилогия ви възбужда, вместо да ви потриса. Просто не е истина как Джаксън и компания (компании в случая) искат пак да продадат един филм по пет пъти, ама тоя път просто няма как да им се отвори парашутът.

    Поправете си заглавието, бтв – в самата новина е написано правилно.

  2. Силвъре, наистина ли не знаеш, че Джаксън не адаптира само Хобита, а още куп изровен материал от Толкин? Въпросът е ще успее ли кохерентно да свърже всичко, и то в три филма. Не разбирам на какво почива негативизмът, освен на първобитен скептицизъм- Хобитът била кратка книга, Джаксън не можел да повтори отново магията. Дрънци.

  3. Не знам дали има материал за три филма, но лично на мен ми понамирисва на цепенето на един филм на две, само за да се изкарат пари. Въпреки това не съм толкова краен, колкото Силвър (той по принцип си е така. 🙂 ) и имам надежди за нещо прилично. 🙂