Накратко, след страхотния трейлър, който видяхме миналата седмица (и който ни надъха повече отколкото смятахме, че е възможно) рекламната кампания на „Джанго без окови” („Django Unchained”) продължава с порция плакати, които представят главните действащи лица на филма.

Въпреки че постерите са далеч от класата на първия тийзър, който видяхме в началото на април, ние не се оплакваме, първо, защото в този департамент нещата поизоставаха (други филми ни разцепват от плакати преди да видим някакъв мижав трейлър) и се радваме да видим каквото и да е, второ, защото това все пак са „character posters” и възможностите за нещо наистина впечатляващо не са чак толкова много и трето, защото в действителност те не са чак толкова лоши. Вижте.

Като че ли само Кери Уошингтън и Самюъл Л. Джаксън не бихме си ги окачили – просто в тях не виждаме нищо вдъхновяващо. Останалите три са си окей. Все пак се надяваме Тарантино да ни зарадва с някой последен стилизиран, по-арт ориентиран плакат преди филмът да се появи по кината. Някой, който да ни зарадва подобаващо.

Джанго без окови” разказва историята на освободения роб Джанго (Джейми Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Кристоф Валц) се опитва да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на клуб “Candyland”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Режисьор е Куентин Тарантино, а в ролите са Джейми Фокс, Леонардо ДиКаприо, Кристоф Валц, Самюъл Джаксън, Кери Уошингтън, Дон Джонсън, Джеймс Ремар, М. С. Гейни, Зои Бел, RZA, Том Савини, Джеймс Русо, Рекс Лин, Франко Неро и др.

Премиерната дата на филма е 25 декември 2012.

Повече подробности за проекта можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. Ъфкорс, най пичовски изглежда Джейми… но на него му отива като реши да се прави на мачо… да не говорим, че диапазона който може да изиграе, на г-н Лео-н ще му трябва поне век и половина да го покрие…

 2. Това са глупости, ако тръгнем по тази плоскост, тогава диапазонът който Лео пък може да изиграе е абсолютно непосилен за Джейми … без никакво съмнение.

 3. Защо само в плаката на …..
  – устните са отворени
  – погледът е на чомпир
  – очите са най-големи и черни и
  – се виждат ‘такивата’

  Here’s my two cents:

  Тя е погледнала към мен точно в момента в който ме забелязва как съм ВПИЛ поглед в „такивата“…Големите и черни очи, обаче, не ме корят …Напротив, сякаш се ‘отварят’ още повече, някак ласкаво, докато бавно и импулсивно поема малко повече въдух от обикновено и несъзнателно го задържа някъде между дългата си шия и „такивата“ от вълнение, че е обект на такова ВПИТО внимание от бял мъж като мен …
  Оказва се, че тя знае какво искат да правят белите мъже с нея – – – и тя интуитивно знае какво да прави с това свое знание … То я ласкае – но политическата му и социална зареденост на онова време повдигат „такивата“ и от вълнение …