Преди половин година, във връзка с новината, че Джейсън Стейтъм ще участва в трилъра на Тейлър ХакфордParker”, доста убедено заявихме, че най-накрая ще го видим да участва в качествен филм. Предпоставките за това бяха налице: солидна литературна основа (филмът е екранизация на популярния роман „The Hunter” на Доналд Уестлейк, който през 1962 запознава феновете на кримките с крадеца Паркър – главен герой на общо 24 романа) и качествен режисьор в лицето на Тейлър Хакфорд („Рей”).

Сега обаче имаме възможност да видим първия трейлър на „Parker” и той не се различава по нищо от типичния Джейсън Стейтъм филм. Да не кажем, че на моменти изглежда дори по-зле – Дженифър Лопес се грижи за това.

http://www.youtube.com/watch?v=4GMBXStd3SA

Печения морален престъпник, правилата, отмъщението, хепиенда… Никога няма да му писне на Стейтъм и това си е. Ама защо да се пъне да променя нещо, той знае в какво е добър и че хората го харесват, затова ще кара така до последно.

Също така, отдавна не бяхме виждали тази пача Дженифър Лопес в нещо различно от романтична комедия и знаете ли какво, открихме, че никак не ни е липсвала.

Единствената утеха тук е Хакфорд, но колкото и да го харесваме, ще оставим надеждата за нещо свястно на вратата пред киното.

Вижте и официалния постер на филма.

Parker - плакат

Режисьор на „Parker” е Тейлър Хакфорд, а в ролите са Джейсън Стейтъм, Дженифър Лопес, Клифтън Колинс-син, Майкъл Чиклис, Ник Нолти и др.

Премиерата е 25 януари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Хахахахаха, точно това си мислех и аз 😉

    Прави филми като козунаци. Едни и същи всеки път. Всяка година – по Великден (само, че тук понякога се въдят и по два филма)…

  2. Направо е шокиращо – преди двайсет години прочетох, че един плакат бил успешен – ако в него има – a guy with a gun and a girl – Тази рецепта се следва доста буквално отново и отново и отново …

  3. Ох, ако има Годпод, ще позволи на Майкъл Чиклис да му счупи физиономията, ама… май няма.

  4. И на мене ми се иска най-сетне да видя Стейтъма в нещо по-сериозно, щото мамка му, все си мисля, че го може… в далечната 2005-та имаше един филм „Лондон“ и там пича просто пръсна с ролята на някакъв импотентен тип, адски добре го беше изиграл… де да знам, може би изчаква да остарее достатъчно, че да няма как да раздава тупалки вече. 😀