Накратко, вчера в интернет изтече нелегално копие на тйзър трейлъра на римейка на „Злите мъртви”, представен през изминалия уикенд на New York Comic Con.

Лично ние нямаме никакво намерение да го гледаме – не искаме допълнително да занижаваме и без това ниските ни очаквания към филма, гледайки подобен боклук – но понеже знаем, че някои от вас са доста нетърпеливи и нямат нищо против подобни видеа (между другото, направо е изненада как още никой не ни го е пуснал в коментарите към първата официална снимка), затова ви го представяме.

Да се надяваме, че и този филм ще последва примера на „Кери” и ще можем да видим официална версия много скоро, а няма да ни се наложи да чакаме с месеци.

Режисьор на „Злите мъртви” е Феде Алварес, Диабло Коуди е съ-сценарист, а Сам Рейми е продуцент. В ролите са Джейн Ливи, Шайло Фернандес, Джесика Лукас, Елизабет Блекмор и Лу Тайлър Пучи.

Премиерата е 12 април 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Като се замисля, идеята не е толкова профанска. Култовият филм е Evil Dead 2, който е нещо като римейк на първия не чак толкова култов филм. Като съобразих това се чувствам по-добре.

  2. хмм мене ме задоволи тоя трейлър. изключително забавен ми се стори въпреки, че е сниман със Сименс МЕ45. определено надхвърля очакванията ми.

  3. Изкефи ме и мен материалчето, но явно римейкват първия, а не втория. А без чувство за хумор този филм ще потъне, особено в пост-Cabin in the Woods епоха.