По малко от седмица остава до премиерата на доста очаквания „007 Координати: Скайфол” („Skyfall”) и, честно казано, нямаме търпение. Положението се изостря допълнително от един изненадващ последен трейлър, както и от нов плакат, който ни напомня, че ще имаме възможност да се насладим на филма и на гигантския екран на IMAX, което винаги е плюс.

Също като всички останали реклами досега и този нов трейлър изглежда чудесно. Отзивите за филма са прекрасни и по всичко изглежда, че на 26-ти ни очаква един истински Бонд празник. Вижте!

Ето и ексклузивния за IMAX плакат. Малко прилича на реклама на парфюм, но какво пък.

Скайфол - плакат

За финал вижте и една любопитна инфография за любовните завоевания, мартинитата и убийствата на всички Бондове до момента.

Бонд - инфогарафика

Лоялността на Бонд към М е поставена на изпитание, когато се оказва, че нейното минало заплашва настоящето. С попадането на МИ6 под прицел, 007 трябва да намери и унищожи заплахата, без значение каква ще е цената.

Режисьор на „007 Координати: Скайфол” е Сам Мендес, а в ролите ще видим Даниъл Крейг, Джуди Денч, Беренис Марло, Наоми Харис, Хавиер Бардем, Рейф Файнс, Бен Уишоу, Албърт Фини, Хелън Макрори, Рори Киниър и др.

Българската премиера е 26 октомври.

Повече за филма може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. По принцип не съм особен почитател на 007 поредицата. Като цяло филмите са изключително плоски, а екшът – меко казано наивен. Но при последните две части нещата стоят коренно различно. Най-накрая направиха филми за Джеймс Бонд, такива каквито винаги съм очаквал да бъдат. Най-накрая очаквам следващия филм с нетърпение, а не с … присмех.

  2. А, да не пропусна да кажа, че имам големи очаквания от Сам Мендес. American Beauty и Road to Perdiction са сред най-любимите ми филми. За Jarhead не мога да кажа същото, други негови филми не съм гледал. Но както казах, очакванията ми са леееко завишени.