Назлъндисваме се на новия нецензуриран трейлър на хип-хоп, кунг-фу, уестърн, фентъзи брадвата на RZAThe Man with the Iron Fists” вече цял месец. През това време в нета се появиха десетки любопитни снимки, покрай които можехме да ви го представим, ама уви, не успяхме да стигнем до него. Не сме сигурни дали една от причините за това не е, че все още не сме сигурни какво ни е отношението към филма.

Сега обаче получаваме шанс, който няма да подминем – дебюта на 16 атрактивни, алтернативни постери на филма и покрай тях ще ви покажем на куп всичко (или поне по-голямата част) пропуснато до момента. Започваме със споменатия вече нецензуриран трейлър. Вижте го!

http://www.youtube.com/watch?v=ExhFmBXIouw

Също както и при първия трейлър сме изненадани от присъствието на Ръсел Кроу и сме убедени, че филмът или ще е трагедия от висш порядък, или ще се окаже забавен и развлекателен. Най-вероятно ще разберем кое от двете ще бъде чак в деня на премиерата.

Продължаваме със серията, ако не добри, то поне любопитни постери, а веднага след това и с галерия снимки от филма.

Откакто е пристигнал в китайско градче, местният ковач (RZA) е принуден от тамошните кланове да произвежда сложни и унищожителни оръжия. Когато между клановете започва открита война, странникът използва древна енергия, за да се превърне в човешко оръдие. Биейки се заедно с иконични герои и срещу безмилостни злодеи, той трябва да овладее непонятна сила, за да спаси новите си приятели.

Режисьор, сценарист и изпълнител на главната роля в „The Man with the Iron Fists” е RZA, а компания му правят Ръсел Кроу, Луси Лу, Джейми Чънг, Рик Юн, Байрон Ман, Дейв Батиста, Пам Гриър и др.

Премиерата е 2 ноември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments