Е, кой от вас чака с нетърпение следващия филм за Лудия Макс, „Mad Max: Fury Road”? Да, и ние така си помислихме. Не искаме да обидим Том Харди – сигурно е добър актьор, след като участва в „Inception”, а и в „Рокенрола” и „Layer Cake” не беше за изхвърляне – но въобще не ни прилича на Макс. Разбира се, няма да зачеркнем проекта преди снимките да са започнали, но дори и интервюто, което „Collider” са публикували не ни вдъхва много доверие.

Ето какво казва Харди: „Това е изцяло преструктуриране на света на Лудия Макс. Не, че няма да продължим от този Макс, който вече познавате, но е нов подход към целия свят, използвайки същия герой… Въпросът е не дали ще се снима, а кога ще се снима. Сега отивам в Австралия за тренировки за каскадите. Трябва да сваля 15 килограма, така че засега тренировките ми бяха цигари и едно хранене на ден. Скоро започвам и боя, а по-тежките неща ще останат за по-нататък… Трябва да приличам на гладен вълк. Или на котка във ваната. Нали се сещате как изглежда котка като я хванеш за врата и я пъхнеш под шибаната вода. Така ще изглеждам и аз. Но като пума. Много гладен и много опасен. Това е задължително.”

Хммм… Всеки актьор, който може да грабне окото на Кристофър Нолан и Гай Ричи, трябва да има потенциал. Ана Мел Гибсън и досега си му личи, че е малко луд, но пък винаги е имал чар и присъствие. За Харди не може да се каже подобно нещо. И изглежда толкова мрачен – струва ни се, че е прекалено даже и за ролята на Макс. Малко чувство за хумор няма да му навреди, а малко черно чувство за хумор ще е просто идеално за проекта. Ще поживеем, ще видим. Но за разлика от „Collider”, които след разговора си с Харди смятат, че той ще е добър Макс, ние сме песимисти. Може би на живо прави по-добро впечатление, но въпросът е как ще седи на екрана.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *