Още една позакъсняла новина, ама какво да се прави, случва се и в най-добрите семейства. Преди няколко дни (принципно) супер досадните Entertainment Tonight, които доста често се уреждат с ексклузивни кадри, посещения на снимачната площадка и всякакви други благини, свързани с големи и очаквани филми, показаха кратко видео „зад кулисите” от най-новия филм на „the master of disaster” Роланд ЕмерихWhite House Down”.

Филмът, описван като „Умирай трудно” среща „Еър Форс едно”, е по сценарий на Джеймс Вандербилт и разказва за агент от специалните служби, който трябва да спаси президента на Съединените щати, след като (терористична?) групировка завзема Белия дом. В ролите са Джейми Фокс като президента и Чанинг Тейтъм като героичния специален агент – именно той е и в центъра на рекламното видео.

http://www.youtube.com/watch?v=vxNxqwRo_9c

Изглежда като да има сериозна пуцалка, което не е лошо, но ни се струва, че след „Анонимен” Емерих отново залага на по-малките мащаби, което не ни радва особено. Човекът е роден да руши света и колкото по-бързо се върне към това, което умее най-добре, толкова по-добре – надяваме се веднага след края на снимките на този филм, той да продължи работата си по фантастичния „Singularity”, където имаме обещания за нещо наистина мащабно.

Конкретно за филма, очакваме трейлър. Струва ни се, че има шанс за някой “guilty pleasure”, нищо, че е с Чанинг Тейтъм. Откакто го гледахме във „Внедрени в час” му даваме лека почивка от поголовния хейт, но само от предварителния, а не по принцип, защото още го смятаме за едно от най-големите дървета.

Освен Тейтъм и Фокс, във филма участват Маги Джиленхол, Джеймс Уудс, Ричард Дженкинс, Джейсън Кларк, Ланс Редик и др.

Премиерата е 28 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *