Том Ханкс

Dreamworks и Fox 2000 представиха нов пълен трейлър на вдъхновената от действителни събития шпионска драма на Стивън Спилбърг и Том ХанксBridge of Spies”. Филмът е по сценарий на брата Коен и разказва за занимаващия се с непопулярни дела адвокат Джеймс Донован, когото ЦРУ поставя в центъра на студената война между САЩ и Съветския съюз, като го изпраща на мисия да води преговори за освобождаването на обвинения в шпионаж свален пилот на U-2 Франсис Гари Пауърс.

Първият трейлър определено ни допадна и ни предложи всичко, което сме свикнали да очакваме от Стивън Спилбърг – високо техническо ниво, отлична визия и доволно количество патетика и сантиментализъм. Единственото, което ни липсваше (и вероятно ще ни липсва в самия филм), е музиката на Джон Уилямс, която винаги е била неразривно свързана с творчеството на Спилбърг – поради проблеми, които вече са зад гърба му, големият композитор се оттегли, а мястото му бе заето от Томас Нюман. С това не искаме да кажем, че Нюман не го бива, но Уилямс ще ни липсва.

Новият трейлър предлага още от същото, но поне за нас има по-добър ритъм и дава доста по-ясна представа за историята (а и Том Ханкс ни изглежда по-добре), и съответно го намираме за по-добър от първата реклама. Вижте на вас как ще ви се отрази.

Както казахме и миналия път, като цяло оставаме с усещането, че това ще е най-добрият филм на Спилбърг от „Мюнхен” насам (като се има предвид, че адски харесваме „Тинтин” и „Линкълн”), но се съмняваме, че ще може да се мери с него. Или пък с „Дама, поп, асо, шпионин” на Томас Алфредсън, ако трябва да посочим някоя шпионска класика от последните години. Но да не спекулираме – ще почакаме още малко и ще видим.

В допълнение ви предлагаме и най-новия плакат на филма.

плакат

Режисьор на „Bridge of Spies” е Стивън Спилбърг, а сценарият е дело на Мат Чарман и Джоуел и Итън Коен. В ролите са Том Ханкс, Марк Райлънс, Скот Шепърд, Ейми Райън, Себастиан Кох, Алан Алда, Били Магнусе, Остин Стоуел, Доменик Ломбардози и други.

Премиерата е 16 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Изглежда много добре. Радвам се, че Марк Райлънс най-накрая получава роля във филм с висок бюджет и под режисурата на такава легенда.

    „Премиерата е 16 октомври 2016.“???