Премиерата на най-новия филм на Серджо КастелитоTwice Born” е в рамките на филмовия фестивал в Торонто, който започна на 6 септември. Творбата е екранизация на едноименния роман на Маргарет Мазантини, а главните роли в нея се изпълняват от Пенелопе Крус и Емил Хърш. Първият трейлър винаги е добър повод да споделим мисли и впечатления.

http://www.youtube.com/watch?v=Z4EL3cQf-CA

В тази очевидно драматична история героинята на Крус е самотна майка, която се завръща в Сараево, където по време на военния конфликт в Босна през 90-те години на миналия век е загинал нейният любим (Хърш) – американски фотограф и баща на вече поотрасналия й син. Във второстепенни роли се включват Джейн Бъркин, Лука Де Филипо, както и прекрасната Мира Фурлан.

Режисьорът Серджо Кастелито е и сценарист на впечатляващия във визуално отношение, дълбоко емоционален филм, в който разказът за съвременните перипетии на персонажите се преплита със спомени от миналото. Не само трейлърът, а и мнението на уважаваните специалисти на тема кино предполагат да се обърне по-специално внимание на „Twice Born”, който тепърва ще присъства в коментарите на фестивалните наблюдатели.

Twice Born

Twice Born

Twice Born

Twice Born

Twice Born

Twice Born

Twice Born

Twice Born

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *