Първоначално бяхме решили тази новина да ви я представи Svetly, но после решихме, че ще вземе да получи някой удар от вълнение и нямаше да можем да си го простим. А и едва ли първият поглед към „The Wolverine”, пък бил той и официален, заслужава чак толкова възклицания, колкото тя щеше да изсипе.

Сега по същество. След един тон кофти снимки от снимачната площадка, с които ние се разминахме съвсем преднамерено, ред е и на първия ни официален поглед към подготвяния от Джеймс Манголд „The Wolverine”, който – въпреки че се води продължение на тоталното разочарование „Х-мен началото: Върколакът”, според информацията ще бъде самостоятелна история, чието действие ще се развива в Япония. Очаквано, на снимката виждаме Хю Джакман в титулярната роля и, както обикновено, той е гол до кръста и напомпан като за световно.

Хю Джакман в „The Wolverine”

Както казва Лиев Шрайбър „У-уу, шайни!”

Въпреки присъствието на Манголд, когото определено харесваме (правим се, че „Истинска измама” не съществува), все още гледаме с голям скептицизъм на този филм и така ще си остане до самия край – този път нямаме намерение да се поддаваме на добре монтирани трейлъри. Освен това, колкото и да е тъпо, не можем да престанем да се чудим какво щеше да бъде, ако Дарън Аронофски беше останал на режисьорския стол.

Както вече стана ясно, режисьор на „The Wolverine” е Джеймс Манголд („Identity”, „Ескорт до затвора” и „Walk the Line”), а в ролите са Хю Джакман, Уил Юн Лий, Хироюки Санада, Рила Фукушима и др.

Премиерата е 26 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. мухахаххахаха – ох, колко съм прозрачна 😀
    и предвидима 😀
    ама чак пък да се прехласвам – тц, нямаше, ‘щото и у мен си живее голяма доза здрав скептицизъм, все пак 8)
    щях само да кажа, че плочките и изпъкналите вени мно’о стават!
    и бръчките на чЕлото, които приличат по разположение на разперените адамантови нокти…
    ама ПО-ще му се зарадвам на Хю-то в „Клетниците“, нЕкак си 😀 😛 8)

  2. @Svetly
    Айде, айде! Щеше да „ох“-каш и „ах“- каш по голия Хю и щеше да забравиш всякакъв скепсис!

    @Goon
    Къде вътре е сух, че не разбрах? 🙂