Виго Мортенсен като д-р Стрейндж в “Тор 2”

Това не е слух на деня или дори на седмицата, ами направо на месеца, но колкото е малко вероятен, толкова е забавен, така че си заслужава да се отбележи – най-новите спекулации около Втората фаза филми на „Marvel” са, че д-р Стрейндж ще участва в „Thor: The Dark World” и ще го играе не кой да е, а самият Виго Мортенсен.

Всички знаем, че „Marvel” обичат да вмъкват героите си чрез първо намеци, а после и с някоя и друга кратичка поява, преди действително да ги включат в екипа си супергерои. По принцип от години се носят слухове за доктор Стрейндж и филм, посветен изцяло на него (не толкова отдавна и Кевин Файги спомена колко харесва героя), но този път вълнението беше породено от доста несигурен източник – Twitter акаунта Roger Wardell.

Напоследък този акаунт предлага доста точна информация от задкулисната вселена на „Marvel”, но въпреки това изпитваме силни съмнения относно следните два туийта, при това пуснати съвсем отделно един от друг:

Inside News: Marvel is negotiations with Viggo Mortensen for an unspecified role in one of their Phase 2 films.

Inside News: There’s something „Strange“ about Thor: The Dark World

Че има нещо гнило в Дания, има, но ни се струва прекалено оптимистично да скачаме на „Виго Мортенсен ще играе д-р Стрейндж в „Тор 2”. Но пък би било доста добра новина, ако вземе, че се окаже истина.

А сега вижте и няколко снимки от снимачната площадка на „Thor: The Dark World”, на които Крис Хемсуърт отново носи „пердетата на майка си”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *