Най-после – малко истинска визия за категорично очаквания с нетърпение „Seven Psychopaths” на Мартин Макдона! Споделяли сме за филма и за възторга ни от работата на режисьора по предишния му филм „В Брюж”. Сега с този „букет” актьори и с прекрасното чувство за хумор, което с радост откриваме в трейлъра, този човек може да направи чудеса! Всъщност, трябва вече да ги е финализирал, защото филмът ще излезе на екран на 12 октомври, след премиерата си през септември на фестивала в Торонто, в програмата Midnight Madness line-up.

http://www.youtube.com/watch?v=XvuNfq5vN-w

Тази пропита с кръв черна комедия е изпълнена със звезди и създадена от носителя на Оскар Мартин Макдона – това е част от официалния анонс на филма. Марти (Колин Фарел – надяваме се вдъхновен) е писател в криза, който мечтае да завърши сценария си „Седем психопата”. Всичко, от което се нуждае, е малко концентрация и разбира се – вдъхновение! Били (Сам Рокуел – уникалистичен!) е най-добрият приятел на Марти, безработен актьор и крадец на кучета, който иска да помогне на другарчето в беда на всяка цена. Ханс (Кристофър Уокън – кретенозавър) е крими-партньорът на Били, религиозен човек с трудно и жестоко минало. Чарли (Уди Харелсън – голям!) е гангстер-психар, чието любимо, несравнимо куче е откраднато от Били и Ханс. Чарли е непредстазуем, силно избухлив и би отстрелял човек без да му мигне окото, ако попадне в полето му на подозрения. Именно в тази атмосфера на Марти са гарантирани и специален фокус, и вдъхновяващи моменти – стига да оживее, за да ги опише…

Много сме доволни от видяното, всичките са ни любимци и сме сигурни, че няма да има издънки. Музиката сякаш си е запазен бийт на „Бандата на Оушън”, но всъщност има ли чак такова голямо значение, нали се връзва перфектно?! Пък и избора на сигналния зелен цвят придава специфична свежест на лудостта, която може да се окаже заразителна. Шантавите визии на постери – по един за всеки психопат – са разпръснати в мрежата и макар че хрумката не е нова, нито оригинална, образите определено привличат вниманието на потенциалните зрители.

Пак да повторим – режисьор на „Seven Psychopaths” е Мартин Макдона, а в ролите освен Уди Харелсън, Колин Фарел, Кристофър Уокън и Сам Рокуел ще видим още Аби Корниш (гаджето на героя на Фарел), Олга Куриленко (гаджето на героя на Рокуел, истинско Бонд-момиче), Том Уейтс (човекът със заека), Габорей Сидебей и др. Филмът се очаква на екран в Щатите от 12 октомври и дано се срещне с много-много зрители, които да го оценят по достойнство.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. аз лично не смятам много да се пренавивам,че да не се повтори историята с “Прометей“…но филма изглежда обещаващ…няма да изгледам и един трейлър…