Въпреки че нямаме нужда рекламни материали да ни убеждават в качествата на историческата криминална драма на Джон Хилкоут „Lawless” („Беззаконие”), който е сред най-очакваните от нас филми още от обявяването на проекта, приветстваме с отворени обятия най-новия, нецензуриран трейлър, който по нашето скромно мнение е най-добрият до момента.

Ако сте пропуснали предишните ни новини, „Lawless” е създаден по историческия роман на Мат Бондурант „The Wettest County in the World” и разказва историята на трима братя от времето на Сухия режим, които искат да превърнат незаконното производство на алкохол в истинска гангстерска империя. За целта обаче те трябва да се преборят със закона, с конкуренцията и със собствената си алчност.

Чуден просто! И картинката, и ритъма и изпълненията… всичко е на изключителна висота. Продължаваме да се чудим кой в крайна сметка ще ни изкефи най-много, Гари Олдман или изродски изглеждащият Гай Пиърс – имаме предвид най-много след Джесика Частейн, която има шанс да видим (полу) гола. Искаме да отличим и широко ненавиждания у нас Шая Лебоф, който на хартия и по снимките и плакатите изглеждаше малко не на място, но тук виждаме, че се справя повече от отлично. Нямаме търпение!

Вижте и няколко клипа от филма.

Режисьор на „Lawless”е Джон Хилкоут („The Proposition”, „The Road”), а в ролите ще видим Шая Лебоф, Том Харди, Джейсън Кларк, Гари Олдман, Джесика Частейн, Гай Пиърс и Миа Васиковска.

Премиерата е 31 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. От много време не съм гледал нещо подобно на кино! Изглежда уникално.

  2. Хваща окото и ухото и изобщо изглежда добре. А Гари Олдман каква машина е… то се вижда.
    И ако Шаята, вземе че пострада смъртоносно, в нелеп инцидент с казан за ракия, в самото начало, ще е просто превъзходно. 😉

  3. Оставете момчето бе още е младо дайте му шанс за развитите…
    Честно казано от видяното поне на мен ми мерише на някоя и друга номинацийка за Оскарчо… 😉

  4. Съгласен съм със Z. Всичко е чудесно … Том Харди е на място, Гай Пиърс си е добре познатата гадина, Гари Олдман отново кърти, Джейсън Кларк лично за мен е удоволствие да го наблюдавам където и да е и същото (но в друг смисъл) се отнася и за Джесика Частейн 🙂 …. само Шаята не се връзва … ама никак не връзва 🙁

  5. Хилкоут сигурно, ще остави само Шаята жив накрая да се изгаври с публиката.