Вера Фармига

За да поддържаме колодата с информационни карти пълна, не отклоняваме поглед от разнообразните нови проекти, посветени на Хичкок и/или негови творби. Вече знаете, че щатският тв канал A&E се е амбицирал да разкаже възможната предистория на „Психо” – и под „амбицирал” имаме предвид производството на 10 епизода без предварителен тест, което – както и да го погледнем – си е все едно да налееш пари в 10 пилотни серии. Доста дръзко решение, за което се надяваме да не съжаляват.

Междувременно стана ясно, че за ролята на психо-майката е избрана Вера Фармига – тя ще има задачата да пресъздаде сложните отношения с нейния син в крехката тийнейджърска възраст. Актрисата има завиден опит на малкия и на големия екран (с Оскар-номинация за ролята си във „Високо в небето”) и сме сигурни, че ще се справи с предизвикателството.

Двамата главни герои в поредицата, Норма и Норман Бейтс ще разкрият пред зрителите на „Bates Motel” как се става сериен убиец – това изречение направо може да влезе в учебниците за рекламисти-копирайтъри. Все още се търси младеж за другата главна роля, но със срокове, фиксирани в 2013 година, времето все още не се е превърнало в проблем за продуцентите-сценаристи Карлтън Кюз и Кери Ерин. Пък и на проекта все още му липсва режисьор, така че ще следим развитието му докато не се уверим, че са налице всички необходими козове. А после идва ред на разиграването им…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *