Покрай „Despite the Gods” (документалния филм за „мъките и страданията” на Дженифър Линч около заснемането на боливудския еротичен хорър „Hisss”) вече сме обсъждали душевното и психическо състояние на дъщерята на големия Дейвид Линч, затова няма да го правим отново, а просто ще пристъпим към представянето на трейлъра на най-новия й филм „Chained”.

Колегите от QuietEarth (чрез които трейлърът достига до нас), не дават никакъв синопсис на филма, не защото няма, а защото съжаляват, че са го чели, и не искат да развалят и нашето усещане. Затова и ние ще последваме примера им и няма да предложим никаква допълнителна информация. Вижте.

Поне на пръв поглед този филм едва ли ще има по-голям успех от предишните… напъни на Линч, но ние все пак ще му даден шанс, първо заради актьорите – винаги сме били почитатели на Винсент Д’Онофрио, а харесваме и Джулия Ормонд – и второ, падаме си по всякакви подобни „уийърд” неща, пък и NC-17 рейтингът също помага.
Допълнителен бонус е, че тайно харесваме„Елена в кутия” (или както обичаме да си го наричаме „Боксиращата се Елена” – ех, старите преводи бяха златни) и ако крайният резултат е нещо в този стил, ще го преглътнем.

Режисьор на „Chained” е Дженифър Линч, а в ролите са Винсент Д’Онофрио, Еймън Фарън, Джулия Ормонд, Джина Филипс, Джейк Уебър и др.

Видео премиерата е 2 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Благодаря за новината –

    Преди време случайно изгледах Surveilance и с изненада установих, че ми харесва …

    http://www.youtube.com/watch?v=mc3Rasp2M-Q

    Мисля, че Бил Пулман играе така садистично изтънчено, че удоволтвието у зрителя е наситина подлютено …
    Изненадата накрая бе истинска за мен – и има една сцена, която е странно ралистична и убедителна, въпреки кардинално некоректния и политически контекст …

    Аз казвам – добре е, че е дъщеря на този на който е дъщеря – това може би помага да прави това, което се опитва – и аз не мисля, че света е ощетен от това, напротив …
    Двата часа с въпросния филм ме озадачиха и зарадваха едновременно –

  2. И аз съм чувал добри неща за „Surveilance“, но не съм го гледал.
    От една страна е добре да е дъщеря на Линч, но от друга, според мен, адски и пречи. Не знам кое от двете надделява.