Идолът на Стефан Кралев

Играта приключи, „Човекът, който обичаше Стивън Кинг” на Бранимир Събев спечели:

Александър Николов

Наш представител ще се свърже с него с подробности как да получи наградата. Честито!

–––––––––-

Ужасът е част от българската действителност, а по последни тенденции е част и от българските литературни реалии – и последното не е лошо! Защото докато ужасната реалност не е за препоръчване, то „ужасната” книжнина е чиста проба забавление за любителите на остросюжетните четива. Точно такова е изданието „Човекът, който обичаше Стивън Кинг” (ИК „Ибис”) на Бранимир Събев.

Човекът, който обичаше Стивън Кинг” (ревю!) е изключително богат в жанрово отношение сборник. Изкушеният да отгърне страниците читател ще открие и първокачествено крими („Арлекин“), и жесток психотрилър („Докъде водят мечтите“), и смразяваща антиутопия („Бягството“), и исторически екшън („Котешкият господар“), и сюрреалистичен лиризъм („Жените на живота ми“), и магически реализъм („Видеокасети“), и неумолима психологическа проза („Човекът, който обичаше Стивън Кинг“)… Всичко това ще стане притежание на късметлията, отговорил правилно на въпроса:

Кое от изброените произведения не е дело на Стивън Кинг?
а) „Човекът, който обичаше цветята”
б) „Момичето, което обичаше Том Гордън”
в) „Яж, моли се и обичай”

Верен отговор и точни координати (име, телефон, град) за обратна връзка можете да изпращате на адрес [email protected] до 18 юли (включително)!

„Човекът, който обичаше Стивън Кинг” на Бранимир Събев

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *