Накратко, преди три дни видяхме първия тийзър трейлър на „Джак Рийчър”, който обаче беше на руски и с не особено добро качество, което малко (или много) ни развали удоволствието. Сега обаче имаме възможност да видим официалния тийзър, както си му е редът – на английски и във висока резолюция. Честно казано, въпреки че става въпрос за абсолютно същия трейлър, усещането е доста по-различно.

http://www.youtube.com/watch?v=kK7y8Ou0VvM

Въпреки че изглежда далеч по-добре, същите забележки, касаещи „Невъзможна мисия”, които направихме миналия път, важат и тук. Същото е и отношението ни към това, че Том Круз не е физически „заплашителен” и няма много голяма прилика с образа, описан от Чайлд. Лично за нас това не е проблем.

Снайперист, скрит в многоетажен паркинг, стреля по тълпата на площад в малко градче в Индиана. Шест изстрела. Пет жертви. Убиецът, сякаш нарочно, оставя ясни следи и полицията бързо го залавя. Нарича се Джеймс Бар. Единственото, което той казва след арестуването си, е: “Доведете ми Джак Рийчър.”

В същото време бившият военен полицай Джак Рийчър обикаля плажовете и баровете на Маями в компанията на скандинавска танцьорка. Докато превърта телевизионните канали в хотелската й стая, той попада на репортаж за убийствата в Индиана и чува името Джеймс Бар. С този човек отдавна го свързва една тайна – тайна за потулено зловещо престъпление. Рийчър веднага тръгва за Индиана.

Jack Reacher” е екранизация на романа на Лий Чайлд „One Shot”, а сценарист и режисьор е Кристофър МакКуори („Обичайните заподозрени”, „The Way of the Gun”). В ролите са Том Круз, Вернер Херцог, Ричард Дженкинс, Розамунд Пайк, Робърт Дювал и др.

Премиерата на филма е 21 декември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *