Jack and Diane” е представен за първи път през април в програмата на Трайбека, посрещнат е със смесени чувства. Сценарист и режисьор е Брадли Ръст Грей, който е ангажирал Джуно Темпъл (младата актриса може да се похвали с участие в Killer Joe и Lovlece) и Райли Кох (“The Runaways”) в предизвикателен дует.

Ако случайно между кадрите на трeйлъра мернете Кайли Миноуг, не грешите – тя също е във филма. Като съучастници за анимационните моменти са ангажирани легендарните братя Куей (Brothers Quay), а каква е историята – може да се опитате да познаете от трейлъра.

http://www.youtube.com/watch?v=MFdvfE5w3Xs

Две тийнейджърки се срещат в Ню Йорк и пламва любов от пръв поглед. Чаровната невинност на Даян (Темпъл) повлиява благотворно на Джак (Кох) и студенината, обгърнала сърцето й. Но когато Джак открива, че Даян трябва да се върне на училище във Франция, тя се отдръпва, а промяната в отношенията им води до физиологични промени в тялото на Даян. Бурните чувства водят до странни последствия, но дали филмът може да се определи като предизвикателен и интригуващ е трудно да се прецени само от този трейлър. Може пък да носи потенциал и за фентъзи елементи, защо не?

Jack and Diane” ще е на разположение в iTunes от 28 септември, а по кината в Щатите тръгва от 2 ноември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments