Том Хидълстън

Отново двойка конкуриращи се проекти са в ход – вече са започнали снимките на филм по книгата „The King of Soho”, посветен на порно-барона Пол Реймънд, издателят на списания като Men Only, Escort, Club International, Mayfair. Биографичната книга „The King Of Soho: The Life And Times Of Paul Raymond” е дело на Пол Уилетс и предстои да бъде издадена от сина на Пол – Хауърд, а в споменатия проект са ангажирани британският комедиант Стив Куган („The Trip”) и Ана Фриъл (позната от телевизионната поредица „Pushing Daisies”. Режисира уважавания творец Майкъл Уинтърботъм.

Конкурентният проект, носещ същото заглавие, спряга Том Хидълстън за главна роля. Според Daily Mail Хауърд Реймънд е „безкрайно доволен” от избора на Том, защото „дълго очаквахме да открием точният актьор и най-сетне мисля, че успяхме. Ролята е изключително трудна не защото той ще играе баща ми, а защото ще присъства буквално във всяка сцена на филма” (ех, какво блаженство за фенките!).

Пол Реймънд сваля през 1992 година дука на Уестминстър от позицията на най-богатия мъж във Великобритания, като притежанията му възлизат на около един милиард долара. Сред известния брой интригуващи подробности около него е фактът, че – според собствените му твърдения – той не бил прочел нито една книга през целия си живот, а и в младежките си години се опитвал да чете мисли.

Според Реймънд-младши споменатият в началото на тази новина проект не заслужава внимание – доста дръзко изказване за бъдеща творба с подписа на Майкъл Уинтърботъм! Хауърд Реймънд дори е сезирал адвокатите си за действия по спиране на този филм, но дали ще се стигне дотам или просто ще видим поредната двойка филми по една и съща тема – това е тема от бъдещето. Реймънд-младши се надява снимките по „оригиналния” филм да започнат през следващата година. За момента можем само да си мечтаем колко вдъхновяващо ще се справи Хидълстън със свръх-предизвикателния образ.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Винаги има варианти включително и наемането на истински порно режисьор за консултант, но тогава действителността сигурно ще се окаже много по-скучна от колкото със сигурност са замислили да я направят атрактивна във филма.В края на краищата става дума за работа и съответно печалба, а не за нещо изключително пък макар да става дума за порно.

  2. Еми защото мисля, че тази роля му пасва и ще я изиграе добре 🙂