Elysium - Мат Деймън и Бломкамп

Официален синопсис, сам по себе си и на пръв поглед, не е кой знае каква новина, но когато става дума за обещаваща фантастика с талантливи актьори, която по случайност е и новият филм на Нийл БломкампElysium”, няма как да пропуснем да го отбележим. Трябва да си признаем, че винаги сме си падали по синопсиси, които започват с „през 2159-та година”.

Всъщност този синопсис е част от описанието на филма, което Collider (чрез някой от верите си фенове) са открили на покана за първия скрийнинг на филма. За съжаление, не очакваме и ревюта скоро – филмът далеч не е готов, премиерата му е 1 март 2013 и това е била една от онези затворени прожекции, които служат на създателите на филма като първоначален тест на реакциите на зрителите.

Ето го и официалния синопсис:

През 2159 година има две класи хора: много богатите, които живеят на съвършената космическа станция Elysium, и останалите, които живеят на пренаселената, съсипана Земя. Роудс (Джоди Фостър) представлява безмилостното правителство, готово на всичко, за да приложи анти-имиграционен закон, който да защити луксозния стандарт на гражданите на Elysium. Но хората от Земята няма да спрат да се опитват да проникнат по всякакви начини. Когато късметът му изневерява, Макс (Мат Деймън) се оказва принуден да поеме опасна мисия, която – ако има успех – може не само да спаси живота му, но и да донесе равенство в тези поляризирани светове.

Elysium” е вторият пълнометражен филм на Нийл Бломкамп („Сектор 9”) с участието на Мат Деймън, Джоди Фостър, Шарлто Копли, Уилям Фикнър и Диего Луна. Както вече споменахме, премиерата е 1 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. @radi
    И аз имам големи очаквания. 🙂

    @радо
    Той отдавна е мъртъв, ама никой не ще да го каже гласно. 🙁